Tessie-san

Frågestund!

Nu var det flera månader sedan vi hade frågestund, så jag tycker det är på tiden att vi kör igen. Tycker inte ni också att det är kul? Jag älskar frågestunder, både att få läsa andras frågor och svar. Roligast är när det är en salig blandning av frågor – högt och lågt.

Ställ din fråga/frågor i kommentarerna här nedan så ska jag svara så snart jag kan. Puss ♡


 

 

Ställ många frågor nu, och var snälla ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carola

    Hej,

    Har du körkort? Om inte, är det något du skulle vilja ha i framtiden i så fall? Tänker att med fyra barn kan det bli mycket logistik längre fram om alla vill hålla på med olika aktiviteter och att det kan bli lite av ”taxiverksamhet ” med hämtningar och lämningar.. ?

  2. Åsa

    En fråga till hade jag egentligen, men den är lite känsligare så du behöver inte svara om det inte känns rätt… Hur har ni råd att flytta? Eller kanske köpa nytt utan att först ha sålt?

    Vi kommer väl få en liten vinst vid eventuell försäljning i framtiden- men vi har verkligen inte råd med något nytt eller större i Stor-Stockholm. Inte ens ”sämre” områden. ?

  3. Emma Å

    Kanske skulle du vilja skriva era favroitnamnförslag så som det ser ut nu? Även om barnen har något förslag kanske 🙂 När jag var gravid med min tvåa så ville storasyster att lillebror i magen skulle heta Rosetta eller Ekorrpojken 🙂

  4. Jessan

    Snart kommer bebisen!!!!!!
    Vad ser du fram emot mest att göra när bebis kommit? (Ej bebis relaterat så inte pussa på bebis osv utan något som du själv längtat att kunna få göra)

    När flyttar ni? När får vi se bilder på nya huset ??

    Puss puss

  5. Åsa

    Har barnen velat ha djur? Om ja, är det något ni funderat på? Vilken sort är mest trolig i så fall?

    Vart skulle ni helst resa om pris inte var något problem? När tror ni första familjeresan som komplett familj med 6 medlemmar kommer ske?

    Hur länge har du planerat att vara ledig? Vid vilken ålder har barnen börjat förskolan?

  6. Linnea

    Jag är lite nyfiken på ert nya hus. I vilket område ligger det? Kommer barnen behöva byta förskola? Hur stort ät det? Hur stor är tomten? Förlåt om du redan svarat detta o jag hsf missat det ?

  7. Iris

    Hej!
    Jag undrar lite om nya huset.
    Ligger det långt i samma område som ni bor idag? Hur stort är huset? ?

  8. Camilla

    Hej och tack för en fin blogg, det är så roligt att följa er fina familj!! <3

    Jag är lite nyfiken på hur du planerar din mammaledighet, hur ska din sambo vara hemma? Delar ni 50/50. Brukar du gå babysims-kurser osv?

  9. Maria

    Hej,
    Har du alltid velat ha en stor familj? Planerade du och din man att skaffa många barn eller blev det bara så? All lycka till med nya älsklingen! Stor kram

  10. Sofie

    Hej!!!

    Jag är själv mamma till 4 barn och ganska ung. Älskart!!! Har du mött fördomar? Blickar? Eller är det positiv respons mest?

  11. Hedvig

    Hej,
    Vilken fantastisk blogg du har! Har du något mål med din blogg? Har du något särskilt syfte? Hur länge tänker du att du ska blogga? Ska du göra en bok av den och ge dina barn?
    Många frågor ?

  12. Erica

    Hej! Jag undrar var farmor,farfar,Benke och din morbror och hans familj tagit vägen? Länge sen man såg dem på bloggen. Tack för en underbar blogg.

stats