Tessie-san

Vecka 34

Det har blivit standard att jag skriver ny vecka-inläggen dagen efter vi går in i en ny vecka, men det kanske inte gör någonting. Jag tycker det är så kul att det finns dokumenterat, så man kan gå tillbaka och kika hur det var i varje vecka. Brukar göra det med tidigare graviditeter eller när jag vill dubbelkolla när något hände osv. Guld!

 

Såhär står det i min gravidapp: 
”Barnet är nu ca 42 cm från huvud till fot, och väger ca 2,18 kg i början av veckan och va 2,35 kg vid veckans slut. Nu kan barnet själv bekämpa lätta infektioner med sitt immunförsvar. Utrymmet minskar för varje dag och barnets rörelser blir större och långsammare.”

Hur mår jag?
Det börjar kännas tungt nu hörrni. Som jag berättade tidigare så har jag börjat få mer och mer sammandragningar nu, och sedan ett par dagar tillbaka kan de hålla i sig konstant tills att jag sätter eller lägger mig ner. Igårkväll började det göra ont också, men det lugnade ner sig efter en stund. Foglossningen är också helt crazy bananaz, och jag har börjat få ännu mer ont i ljumskarna nu också.

Jag var ute på en promenad idag i solen för att få lite frisk luft, men fick snabbt väldigt ont. När jag hade ett par 100 meter kvar hem så kändes det som att jag inte skulle klara mig hela vägen. Hade så ont från foglossningen och magen var stenhård av sammandragningar, och jag var helt andfådd och svetten rann längs ryggen. Vågade inte stanna till och sätta mig på en parkbänk heller, för då är jag inte säker på att jag skulle kunna ta mig upp igen.

Magen?
Den är så fin. Jag älskar den verkligen. Upplever den som väldigt spetsig, visst tyder det på pojke då? 😉 Älskar att känna alla rörelser varje dag, och när bebisen hickar ♡ Belle blev helt till sig häromdagen när hon fick känna hickningarna med handen. Så häftigt!

Cravings?
Fortfarande Fanta Lemon Zero och Ehrmann proteinpudding med choklad och topping. Herre min gud, vad den är god! Jag köpte ju upp hur många som helst sist på min ICA och de var slut på 1-2 dagar. Jag gick dit och frågade om de kunde beställa in fler, men de sa att de var osäkra på om de skulle ha plats för dem någonstans. Då frågade jag om de kunde köpa in till bara mig (haha) och det kunde dem. Så jag beställde 8-pack x 2 som jag ska hämta ut i helgen, haha.

 

Här har vi magen och jag idag i vecka 34 (33+1) ♡

 

Allt om graviditeten med Baby 4 hittar ni här!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats