Tessie-san

Vårlekar och sammandragningar

Då var påskhelgen och långledigheten slut. Det har varit jättemysigt att vara tillsammans hela familjen, och kändes konstigt när klockan ringde igen imorse. Men barnen var glada att få gå till förskolan och träffa alla kompisar igen.

Våren har ju verkligen klivit in och gjort entré nu. Åh, så härligt med sol och värme! Barnen, speciellt Kelly är överlycklig över att de slipper ha overall/överdragsbyxor.

Vi har spenderat mycket tid utomhus den här påsken, det är så mysigt att få leka alla vår/sommarlekar som vi bara väntat på hela vintern. JP gick iväg på långpromenad med tjejerna och de stannade till vid en skolgård och ritade lite med gatukritor. Kelly gjorde ”en stor unicorn” – och Belle gjorde ”en liten” ♡

 

Jag hade ganska ont, så jag orkade inte gå så långt. Jag stannade hemma med Harley, så var vi på uteplatsen istället och fixade. När de andra kom hem tog vi fram lite såpbubblor så fick barnen gå loss.

Melonmellis på verandan ♡ Jag fick lyckorus i hela kroppen när vi satt där i solen och barnen smaskade på melon. Tänk vad vi har längtat efter den här delen av året, när vi bara kan gå ut och njuta av vädret och barnen hittar på saker att leka så mycket lättare än när vi bara är inomhus.

Kelly och Belle hade som vanligt gått upp på sitt rum och valt ut outfits till sig själva som de stolta spatserar nedför trappan i sen, haha. Mina små modeikoner ♡

Jag la en stor beställning idag på saker som jag ska packa ner i BB-väskan. Det börjar närma sig att packa den snart. Häromdagen fick jag rätt så onda sammandragningar, det gjorde liksom ont där i magen där de riktiga värkarna sätter igång, så jag känner att det är lika bra att vara förberedd. Man vet ju aldrig ifall det skulle börja sätta igång tidigare – och jag som alltid vill ha kontroll över det jag kan ha kontroll över vill absolut vara förberedd med väskan isåfall.

Vill ni se vad jag packar i BB-väskan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats