Tessie-san

Sänd oss positiva tankar

Hej på er! Fredag och solen skiner ♡

Jag har dock en klump i magen över något som inte alls känns så bra och försöker lugna mig själv och bena ut hur vi ska göra och hur det ska bli.

Igår fick vi nämligen reda på en för oss väldigt jobbig sak, och med det innebär det att vi står inför väldigt stora val. Om allt bara löser sig och får falla på plats är det en jättebra förändring, men det är väldigt mycket som ska klaffa innan vi ens närmar oss det – så just nu är det bara väldigt mycket ångest.

Eftersom det kom så plötsligt och vi inte hunnit reda ut vad vårt nästa steg är så känner jag inte riktigt att jag vill dela med mig utav detaljer än, mer än att bara berätta att det är lite upp-och-ner just nu. Men jag mår bra, familjen mår bra, och bebisen i magen mår bra. Det är dock något som rör hela vår familj och vår framtid, så det är ändå stort för oss ♡

Jag ska snart gå och hämta hem barnen och vi ska ta helg tillsammans. De skulle äta våfflor till mellis idag på förskolan, och det såg de fram emot imorse. Harley hade längtat efter att få leka kurragömma med sin favoritfröken också, gulle.

Kom på att ni inte fått se den här fina frisyren jag gjorde på Kelly häromdagen. Jag tyckte den var jättecool!

 

Skulle ni vilja hjälpa mig med att skicka lite varma och peppande tankar åt vårt håll? Jag tror på att man kan sända ut positiva tankar ut i universum och att det kommer tillbaka till en ♡ Stor kram till er, ni är bäst!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Kram till er ❤ Så länge man har varandra klarar man det mesta och man klarar ju oftast mer än man tror. Förhoppningsvis kommer ni starkare ut på andra sidan. Ta hand om er ?

  2. Mammatill4

    Svåra och stora beslut är svåra att ta! Men tänk, är det så att man kan prova och återvända till det tidigare man hade? Kramar

    1. tessiesan

      Mammatill4- Javisst är det så. I det här fallet går det inte. Det är antingen eller liksom. Lovar att berätta mer när vi landat i hur vi kommer göra. Kram! ❤️

stats