Tessie-san

Jag tror det är en…

Måndag och en ny vecka ha rullat igång.

Imorgon går vi in i februari redan, och vi går mot ljusare tider. Nu längtar vi riktigt mycket till våren – och sommaren såklart, då vi ska få träffa vår efterlängtade lilla älskling.

Jag känner (henne tänkte jag skriva, vad lustigt) flera gånger om dagen, små små karatesparkar framförallt nedåt i magen. Har känt ett par enstaka utanför magen när jag råkat hålla handen där, men jag tror varken JP eller barnen har känt på riktigt än. Det blir ju mycket enklare när de stora kullerbyttorna kommer sen ♡

 

Newbies senaste kollektion är så himla fin! Jag tittar ju mest på de neutrala färgerna nu eftersom vi inte vet om det är en pojke eller flicka. Men både flick- och pojkavdelningen är hur söta som helst.

Det här trycket gillade jag! Fanns både i bodys och som onepiece. Naaaw så gulliga ♡

Åh så gulliga pyjamaser med fötter ♡
Jag längtar så mycket att jag spricker snart! Tänk att jag ska få hålla i en till liten gullnuttirulling i min famn, bara min – sådär liten, knorrande och alldeles underbar!

 

Jag tror nog att det lutar mot att jag tror att det är en tjej. Säkert 100% att göra med att Kelly och Belle pratar om ”henne” hela tiden, men jag kommer också på mig själv med att tänka ”hon”. Och då vet vi ju vad det betyder – då ÄR det en pojke ♡ Haha, min magkänsla säger ju alltid fel när det gäller vilket kön det är.

Vad tror ni att det är?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats