Tessie-san

Ålderskillnad på syskon

Hur mycket kommer det skilja på Harley och bebis? ? Och vad är det mellan de andra syskonen?

Det kommer vara 2 år och 5 månader mellan bebis och Harley. Det är 1 år och 9 månader mellan Kelly och Belle, och mellan Belle och Harley är det 1 år och 4 månader. När Harley föddes var Kelly nyss fyllda 3 år.

Så mellan bebisen i magen och Harley kommer det bli den största ålderskillnaden mellan de två minsta, om ni hänger med 😉

Ska bli väldigt spännande att se framförallt Harley få gå in i storebrorsrollen. Han har ju alltid varit minst och kommer hinna bli ganska stor när det är dags att lillesyskonet kommer. Kelly var inte ens 2 år gammal när hon blev storasyster, så hon minns nog inte riktigt hur det var att inte vara det. Och Belle var ju ännu mindre, 1 år och 4 månader gammal var hon när hon blev storasyster – så det måste ju vara det enda hon minns.

Oavsett så är jag säker på att alla tre kommer axla storasyskonrollen för vår lilla älskling på allra bästa sätt ♡

Världens finaste ungar ♡

Min älskade lilla trio som snart blir till en fyrklöver ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Penny

    Så roligt för syskonen när se är tätt. Desto mer jobb för föräldrarna men de är det värt!! Nära syskon i tonåren så bra också. Min syster har 4 barn 16mån mellan 1 & 2an, 11 mån mellan 2& 3 an och 3år mellan 3 & 4an. Och idag är alla över 20 och sitter ihop som bästisar alla 4. 2 tjejer & 2 killar.

    1. tessiesan

      Penny- åh vilken dröm! ? Det hoppas jag verkligen att mina barn också fortsätter vara resten av livet ❤️❤️❤️

stats