Tessie-san

Ja må han leva

Jag kan knappt tro att min lilla gullmumsing fyller 2 år idag! Han har varit så himla glad och mallig över att det varit hans dag och varje gång vi sjungit ”ja må han leva” (fler gånger idag) så har han lett från öra till öra och sjungit med i texten. Älsklingen ♡

Förutom sång och paketöppning på sängen imorse så har vi varit ute på lite ärenden. På eftermiddagen hade vi glassparty med marängswiss – och sjöng igen.

 

Ännu mer paketöppning ♡
Han fick 5 paket av oss. I ett av paketen var det en hel drös med kläder. Han har vuxit så himla mycket, och jag har rensat ut minst halva hans garderob nyligen. Nu fick han lite nya byxor, t-shirts och tröjor.

Han fick även ett Duplo-tåg, en morgonrock med sitt namn på (tjejerna fick också sina när de fyllde 2 år, så nu har alla en varsin). Sen fick han en leksakshaj som han älskade. Den har han gått runt med i handen hela dagen, det var det paketet han öppnade på morgonen ♡

”Mamma, stor paket!”

 

Sen kom det största paketet fram ♡ Ni skulle sett hans blick när JP kom upp med det för trappan.

Och Kelly är så fin, står på avstånd för att låta honom öppna själv ♡♡♡

 

Det var ett bilgarage/bana som alla blev så förtjusta i.

Kolla in den där nöjda minen 😉

 

Till kvällen sen fick alla bada och de hade i en blå badbomb. Tänk att det är det roligaste de vet? Problemet är bara att alla vill hålla i den spruttande bomben samtidigt och det blir lätt hela havet stormar istället, om vi säger så.

Nå. Nu sover alla gott i sovrummet, och det var en riktigt nöjd kille som somnade först av alla. Min stora kille ♡

Grattis igen, mammas älskling. Du är det underbaraste i världen för mig och jag är världens malligaste mamma som fick dig till min son.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats