Tessie-san

Halloween 2021

Hej fina! ♡

I söndags hade vi bjudit över vår favoritfamilj på Halloweenparty. Barnen var så taggade att de inte visste var de skulle ta vägen. De hade fått välja vad de ville klä ut sig till, och tjejerna valde en varsin läskig spindel/häxklänning och Harley ville ha en fladdermusrobe. Häxhattar och diverse andra spökhattar hade vi sen tidigare. Även hästkvastar hade de ♡

 

Vi bjöd på monsterburgare och pommes som Halloweenmat.

Nej, men han är det gulligaste i hela världen? ♡

Jag hade på mig min röda långa peruk först, men det blev så varmt så jag tog av mig den. Då var det många nyfikna barn som ville testa den, hehe. Här blev självaste Batman långhårig!

Älskar Molly som alltid går all in. Hon var Catwoman!

Och Ella här nere hade gjort en fantastisk sminkning, Coco-style.

Barnen lekte rövare och gastar hela långa dagen. Vid ett tillfälle var samtliga kuddar i soffan utspridda över golvet och de höll på att bygga kojor av dem.

Till efterrätt åt vi spindeltårta (Daimtårta med kristyr), monsterdonuts och ett fruktfat. Gjorde allt med väldigt enkla medel, men det blev ändå väldigt effektfullt och alla var såå imponerade!

 

Ja, sen kom stora godisskålen fram. Allt godis var Halloweeninspirerat med spöken, häxor och monster på ♡

 

Det var ett par barn som knackade på dörren, men vi öppnade inte. Vi ställde fram utemöblerna framför dörren för att visa att vi inte ville vara med i år. Nästa år står vi dock redo, då får nog barnen också gå bus eller godis.

TACK till vår favoritfamilj för att ni kom och firade Halloween med oss. Det var som alltid supermysigt! ♡

Hur har ni firat Halloween?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats