Tessie-san

Glömde öronen hemma?

Hej fina! ♡

Harley ligger och sover sin lilla nap, och jag satte precis på Raya på Disney+ åt tjejerna, så passar jag på att sätta mig med datorn för att säga hej till er.

Idag är det grått och tråkigt väder ute, men är ändå en väldigt väldigt fin söndag, den 3:e oktober ♡

Igår tog jag med mig tjejerna en sväng bort till Port 73. Harley är fortfarande sjuk och kämpar på med snor och hosta, men tjejerna mår bättre och ville verkligen ut och röra på sig och få lite nya intryck. De börjar ju klättra på väggarna här hemma efter för många dagar inomhus.

 

Vi åkte buss (alltid lika roande) och åt hamburgare på Burger King. Sen shoppade vi lite kläder och gick några ärenden.

Vi avslutade på Dollarstore där vi fyllde på vårt lilla Halloween-förråd med lite nya spöken, spindlar och häxkvastar. Det är alltid något som går sönder eller försvinner varje år, så jag brukar alltid hitta lite nya dekorationer och prydnader.

Ska bli så himla kul att ta fram hela lådan och pynta hemmet snart! Så kul att få se Harleys min också. Förra året var han visserligen med och plockade fram allt, men vet inte riktigt hur med han var då 😉

Tjejernas gick lite bananaz och jag fick faktiskt säga till dem ordentligt ett par gånger. Vi har tydliga regler när vi är ute såhär i affärer och det vet de om. Vi brukar alltid rabbla alla regler innan vi går hemifrån, med nu hade de tydligen glömt öronen hemma för de bröt nog mot varenda en. Tråkigt när det blir så, då tappar jag liksom suget att göra sånahär saker, men jag antar att det var lite väl mycket spring i benen och att de stängde av min röst för att de varit hemma i veckan och var så exalterade över att äntligen få gå ut.

Hursomhelst. Vi avslutade det bra och på hemvägen var allt frid och fröjd igen.

 

Väl hemma hade grabbarna lagat tacos till middag ♡ och på kvällen satte vi på Hans och Greta-filmen och barnen fick en varsin liten mini-Pringles. Väldigt lyxigt sa Kelly! ♡

 

Nu ska jag gå och väcka Bobbiton så han inte sover allt för länge. Max 1 timme har vi nu och det funkar bra då sen vid nattningen på kvällen.

Hoppas allt är bra med er? Världens största KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats