Tessie-san

Höst i skogen

Kväll i vårt hus och alla barnen sover. Det tog 10 minuter vid kvällens nattning! Det var länge sen det gick så fort, förut var det normen, men som med allt så går det där i olika faser och den senaste tiden har det tagit runt 30-45 minuter varje kväll. Tjejerna somnar rätt fort, det är Harley som hade lite längre sträcka till att somna – därav att vi börjat korta ner hans sovning på dagen. Hur mycket sover era 1½-åringar på dagen?

JP och jag ska snart fortsätta kolla på Clickbait, ville bara kika in här och säga hej och få upp ett inlägg från i helgen. Dagarna bara rusar förbi och snart är det helg igen och då kommer vi i sån ofas.

 

Helgen bjöd på strålande vackert väder och vi gick ut med barnen i skogen för att spana in alla fina färger träden börjat få. De hade en varsin hink med sig där de plockade vackra löv, kottar och stenar.

Vi hittade ett och annat blåbär också, men det var bara små kvar.

 

Försökte oss på en familjebild med alla fem, men en av oss var inte intresserad så hon traskade vidare… haha 😉

 

Vi kom ut på andra sidan skogen och stannade till vid en lekplats.
”Vad ska vi kalla den här lekparken då?” frågade jag barnen.
”Vi kan kalla den för gå-igenom-skogen-parken” sa Kelly då ♡

Alltså. På riktigt. Att jag fick de finaste barnen i hela världen? ♡ ♡ ♡ Älskar er, älskar älskar älskar älskar er!

 

Mysig dag i skogen ♡ Det är de här mysiga höststunderna jag får bära med mig i hjärtat nu när regn, rusk och mörker väntar.

Hur mår ni? Hoppas allt är bra med er! Tack för att ni kikar in här för att se vad vi har för oss om dagarna. Ni är bäst! ♡

Nu ska vi fortsätta vår serie.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Vilka fina bilder på barnen ? Vår dotter började sova 30 min vid 1,5 år. Var tvungna att vara rätt strikta och väcka henne efter 30 annars var det high chaparall till 23 typ ? Pallade ej det med två barn.

    1. tessiesan

      Bella- Tack! ?❤️
      Ah vad bra att ni hittade något som funkade. Vi har max 1 timme nu och det går även bra på förskolan. Tidigare fick han sova så länge han ville och det blev ibland upp till 2 timmar… blev ganska svårt att somna på kvällen sen.

stats