Tessie-san

Plocka blåbär

Godkväll på er! ♡

Jag har precis nattat barnen och krupit upp i soffan bredvid mitt stora hjärta. Han håller på och bläddrar i Netflix för att hitta någon film vi ska titta på, så jag tänkte att jag nog hinner kika in här lite snabbt innan dess.

Vi bockade faktiskt av en till sak på vår sommarlovslista idag, en punkt vi redan prickat av men som är så himla trevlig, så vi gjorde det igen: nämligen plocka bär och göra en paj av. Senast gjorde vi en av röda vinbär, och den här gången blev det blåbär. Vår skog kryllar av blåbärsbuskar, så vi brukar ofta gå där och plocka när det är säsong.

Barnen blir duktigare och duktigare att hitta och plocka blåbären för varje gång – och inte bara äta upp alla på en gång 😉 Ja, Harley var fortfarande ”där” men Kelly och Belle var flitiga.

De gick runt med sina små blåbärsburkar och droppade ner blåbären där. Sen kom de och hällde över alla i min stora burk lite hela tiden.

Harley kämpade på i terrängen med snåriga stigar, stenbumlingar och berg, och rätt så ofta ramlade han både på rumpan och på mage. Men han är alltid snabbt upp igen, och gör inte så stor affär av det, älsklingen ♡

My girls ♡ Älskar er så mycket!

 

Vi fortsatte sen ner i parken och lekte. Tjejerna klättrade i äppelträdet och slängde ner sura äpplen till oss.

 

Mysig eftermiddag med mitt bästa gäng!

 

Nu har JP tydligen hittat någon spännande här. Ska stänga ner datorn och titta med honom.

Hoppas ni har en fin kväll, stor stor kram ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats