Tessie-san

En tur till Nynäshamn och Nickstabadet

Hej fina, hur mår ni? ♡

Idag packade vi ihop oss i bilen och åkte iväg till Nynäshamn och till Nickstabadet. Vi har aldrig varit där tidigare, men hört så mycket bra om det stället. Vi lockades av den stora sandstranden med bryggor, flera stora vattenrutschkanor, att det fanns aktiviteter som minigolf och barnklubb.

Vi åkte dit och mötte upp barnens farmor och farfar som vi skulle hänga med under dagen.

 

Tyvärr måste jag säga att vi blev rätt besvikna. Hela stranden + den stora gräsplätten man kunde sätta sig på var fullproppad med bajs från kanadagäss, stranden var ganska stenig och det var jättemycket sjögräs längs med hela strandkanten. Jag förstår att det är naturens lagar, men ett så välbesökt bad med stor camping intill borde ha bättre städ och uppresning kan man tycka?

Aah, vi gjorde det bästa av det iallafall. Jag följde med och doppade tårna vid strandkanten, sen gick JP ut på bryggan med tjejerna för att hoppa lite därifrån. När vi skulle gå upp i vattenrutschbanorna insåg vi att man behövde köpa åkband för att få åka, och det kändes helt ovärt eftersom vi inte skulle mer än åka ett par få gånger – så det fick vänta till en annan gång.

Vi fikade under ett träd i skuggan, sen sprang barnen iväg och lekte vid någon klätterställning.

När det var dags för lunch åkte vi iväg till Nynäshamn hamn och letade efter något ställe att sitta på. Tyvärr kom vi precis i lunchruschen, så det fanns inte många lediga bord för vårt ändå stora sällskap. Så vi stannade till vid en grill där intill. Barnen åt hamburgare och jag åt kebabtallrik, det var länge sen.

Stannade vi hamnen för en bild med min trio ♡

Sen ville Kelly inte ta någon mer bild om inte farfar skulle vara med, haha. Så hon hämtade honom.

 

När vi kom hem sen på eftermiddagen var alla sååå glassugna, så vi tävlade om vem som kunde springa snabbast till frysen. Alla vann – en varsin glass.

Mina gosproppar! Tänk att de här två är pseudotvillingar (och Kelly och Belle nästan också), med mindre än 1½ år mellan sig ♡

Hoppas allt är bra med er, tack för att ni väljer att kika in här då och då. Ni är bäst! PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats