Tessie-san

Önskar mig porslin

I år fyller jag 35 år. Trettiofem. Smaka på den… Shit, det låter så gammalt, men jag känner mig fortfarande som 20-nånting. Att vara 35 år känns så himla vuxet. Å ena sida känner jag mig absolut vuxen, jag tar hand om tre barn, en familj, har huslån, jobb, ansvar osv. Men å andra sidan känner jag mig inte alls vuxen. Det är som att jag bara leker vuxen ibland och att snart kommer någon komma på mig, haha.

Hursomhelst. Den 22:a augusti fyller jag iallafall 35 år, men vi kommer inte fira det nämnvärt. Även om det ”är jämnt” och allt. Vi kommer fira Belle på vår födelsedag, för hon fyller år två dagar senare och det råkar vara på en vardag, så då får hon ”sno” vår födelsedag igen. Det gör inte så mycket, det blir snarare bäst så. Då får vi träffa lite kompisar i samband med hennes firande ändå ♡

Jag kommer gå ut och äta med mina tjejkompisar som firande en annan dag och det blir precis lagom. Ser så mycket fram emot det!

Även om jag inte kommer ha något stort firande så kan man ju alltid önska sig något 😉 Presenter är ju det bästa jag vet – och i år är det endast en sak som jag önskar mig. Det stavas – porslin från Mateus ♡

Jag har ju börjat samla på mig ett nytt porslinset nu och det som står högst upp på önskelistan är:

♡ De fina tallrikarna i bubbles-serien, tycker färgen sand är allra finast. Har endast två stycken än, så där finns det att fylla på.

 

 

 

Även muggarna i färgen sand är sååå fina. Har 4 stycken nu, vill gärna samla ihop till ett helt set om minst 8 stycken.

 

 

 

Sen älskar jag detta fat i Lace-serien från Mateus. Har ett i grått och det är så fint att servera på! Skulle gärna vilja ha ett i färgen sand.

 

 

Även tårtfatet här är något jag önskar mig. Fint både för tårtor och som kakfat eller fylld med chokladbollar på ♡

 

 

 

 

Älskar dem! Så himla fina ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tvåbarnsmamman

    Jag fyllde 35 i oktober och snart är det dags att fylla 36?jag fick något av en tidig 40årskris faktiskt inför födelsedagen och har börjat känna mig så gammal jämfört med 25-åringarna! Den här tiden mellan 20-35 gick så fort. Å andra sidan har jag som dig examen, jobbat i mitt yrke ett decennium, två barn, huslån etc. Känner inte heller mig vuxen trots allt det?även om jag inser att jag är väldigt vuxen hehe!

    1. tessiesan

      Tvåbarnsmamma- Känner såå igen mig. Har dock inte fått någon tidig 40-årskris, men det kanske kommer? Jag kände lite så innan jag fyllde 30, men så blev jag gravid med Kelly samma år jag skulle fylla 30 år och då kändes det som att jag hade ”hunnit med” allt jag ville hinna innan jag fyllde just det, och då försvann oron.
      Att känna sig vuxen kanske man aldrig gör ändå 🙂 Kram kram

stats