Tessie-san

Sommarfina barn

Godkväll på er! Hur har ni det i sommarvärmen? ♡

Vi har ju inte riktigt gått på sommarlov än, har dock bara 2 1/2 vecka kvar, sen är vi lediga i 6 veckor. Det ska bli sååå himla skönt! Vi har så mycket kul som vi vill göra i sommar.

Idag var det iallafall dags för sommarpicknick med förskolan som en avslutning för de barn som hinner gå tidigare. Det är ju inte riktigt likadant som i skolan sen med ett bestämt datum då sommarlovet börjar, eftersom det är så olika för alla. Men det var ju toppen att göra såhär.

Barnen var sommarfina alla tre imorse. Vi skulle mötas upp vid fotbollsplanen klockan 15.00 för sommarpicknicken allihopa, så jag förstod ju att risken fanns att någon (eller alla tre) hade behövt byta om till något ombyte efter en hel dag på förskolan, men det är ju sånt som händer. Ville iallafall fånga alla tre med sina finkläder på, så vi tog lite bilder på vägen till förskolan på morgonen ♡

Alltså, mina älsklingar! Finaste i världen. Åh, Kelly och Belle hade fjärilar i håret och Harley-Bobbi hade slips ??

 

Trodde ni att barnen står fint och ler in i kameran bara sådär på alla bilder? Haha, think again… bakom varje fin bild har vi en drös med behind the scenes som de här två 😉

Harley fick plötsligt bråttom tillbaka till kontoret..

 

Lämnade av mina gosungar på föris, sen åkte jag iväg till jobbet. Jag hade min korta dag idag, men det kändes som min längsta. För det första har jag så himla ont i armen efter vaccinet. Det har blivit värre och värre under dagen, det är ömt och det känns som att armen går i slow motion. Såklart en av de vanligaste biverkningarna och det lägger sig nog snart.

Förutom det blev det en ganska stressig dag överlag och när mitt pass var slut var jag det också. Längtar redan efter helg, hehe.

 

Mötte upp barnen sen på förskolan, så gick vi tillsammans med resten av kompisarna, förskolefröknarna och föräldrarna bort till picknicken. Tjejerna hade sina finkläder kvar, men Harley hade fått en ny tisha. Han hade hållit sig hela dagen, men så serverades det vattenmelon till mellis och då var det kört för både skjorta och slips, hehehe.

 

Det var trevligt att träffa alla föräldrar och barn sådär ute. Det blir ju alltid lite hastigt bara vid hämtning annars.

Alla barnen hade övat in två sånger med tillhörande dans som de framförde för oss föräldrar. Jag blev helt gråtig. Jag klarar inte sånt, det tåras upp på en gång. Tog lite bilder och filmade en snutt, men det får stanna kvar i vårt privata album.

Förskolefröknarna fick sommarpresenter från alla oss tillsammans och vi tackade för den här terminen och önskade alla en glad sommar. Nu räknar vi ner dagarna tills det är dags för sommarlov på riktigt för oss. Vad vi alla längtar! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats