Tessie-san

Äntligen studsmatta

Då var det måndag igen och en ny vecka är igång.

Dagarna går så himla fort nu, och med det varma vädret händer det så mycket mer varje dag eftersom vi är ute på äventyr från morgon till kväll, så det som hände för två dagar sen känns som två veckor sen.

Jag hann aldrig skriva om vår lördag för söndagen och mors dag kom, och nu när jag gick tillbaka och kollade på bilderna kändes det som en evighet sen, även om det bara var i förrgår.

 

Iallafall- lördag betyder som bekant dans för Kelly, och när vädret tillåter följer resten av familjen med och leker ute på skolgården under tiden. Här kommer en bildbomb:

 

Sen kom det en sprudlande glad danstjej utskuttandes från danssalen och gjorde oss sällskap. Vi satte oss vid en av bänkarna och plockade fram lite nygräddade plättar vi hade med oss som picknicklunch.

 

Det dröjde inte länge innan det dök upp två fiskmåsar som gärna ville smaka på plättarna.
När alla hade ätit sig mätta så slängde barnen de små bitarna som var kvar åt dem. Kanske inte jättepoppis för de andra lekande familjerna, för det kom såklart fler och fler fåglar då…

 

Sen åkte vi hem och Harley somnade i bilen. Perfekt! När jag burit upp honom i sovrummet för sin nap, passade vi andra på att få upp studsmattan. Den har bara stått lutad mot staketet över vintern och nu väntat på att gräsmattan skulle ta fart innan vi skruvade ihop den på plats igen. Tjejerna var beyond lyriska!

De hoppade i flera timmar! Harley var inte så värst sugen på att hoppa och han gillade inte att gå i gräset heller som fortfarande var rätt fuktigt. Han höll sig uppe på altanen och åt gifflar och spelade basket istället ♡

Min lilla godisbåt! Världens goaste ♡♡♡

Efter ett par timmar tog han sig tillslut ner till studsmattan och ville komma upp. Jag hann ta en bild innan han gallskrek av rädsla när tjejerna började hoppa och mattan började röra på sig under hans fötter. Han blev jätterädd, lilla älsklingen. Och då var det sluthoppat för hans del. Får se när han vågar sig upp där igen.

 

Grannbästisen kom över och lekte sen också. De hoppade i studsmattan non-stop, världens bästa ”leksak”, den kommer gå varm i sommar. Hon stannade kvar på middag och efteråt blev det valfri glass till efterrätt ♡

Åh, vad det är härligt att sommaren äntligen är här och vi har precis allting framför oss! Sol, bad, glass, lekplatsäventyr, hopp i studsmattan, picknickar… love it!

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats