Tessie-san

Innesittarlördag

Nej men hallå vad fort den här helgen gick? Det säger jag varje söndag, men den här gick nog lite extra snabbt?

Ibland (okej, ytterst sällan) går det dagar då jag inte tar en enda bild, men så har vi andra då jag tar en miljard. Den här helgen har jag tagit så många bilder, och för att vi inte ska glömma bort dem i något halvpåbörjat inlägg igen så tycker jag att vi kör en liten bildbomb för att komma i fas.

Vi börjar med lördagen.

Vanligtvis brukar jag bara ta en shake till frukost på vardagarna, har ingen direkt matlust så tidigt, men behöver ha i mig någonting för att fungera. På helgen kliver vi (jag) inte upp lika tidigt, och då har jag betydligt mer tid att göra någon god frukost, så denna morgon blev det avokadomackor med en kopp te.

Kelly skulle iväg på sin dans, och jag och småttingarna stannade hemma.

När de kom hem igen åt vi lunch, sen plockade vi fram leklera och började skapa.

Det var ganska dåligt väder igår med regnskurar lite hela tiden, så vi bestämde oss för att stanna inne. Ångrade det framåt kvällen dock, för humöret var botten hos oss alla efter en lång innesittardag. Idag söndag gjorde vi därför tvärtom och har varit ute från morgon till kväll – men det tar vi i ett eget inlägg.

Belle, Harley och jag hade köpt lite nya färger när vi var på affären.

 

När klockan började närma sig middagstid bytte vi ut lekleran mot pizzadeg istället, och barnen fick hjälpa mig att göra egen pizza. Vilka proffs de var!

 

TADAAAA! (Mums mums, säger Harley)

 

Den blev supergod!

Ja, det tyckte iallafall Harley-Bobbi och jag. Belle hann äta en halv bit innan hon hörde Kelly säga ”blääää, jag vill inte ha” och då la hon tillbaka sin bit på tallriken och sa ”blä, jag inte ha ossååå”. De ville ha nudlar istället. Kul.

 

Som lördagsgottis gömde vi chipsen och så ställde vi fram ett fat med grönsaker och en skål med dipp till. Så länge vi presenterar det som lördagsmys/lördagsgottis och bäddar gosigt framför tvn så brukar det godkännas av vår kräsna jury 😉

 

När alla dårar (♡) hade somnat gjorde jag iordning mitt egna gottisfat, hehe. Det var ju ändå Eurovision på tv, heja Tusse!

 

DET var vår lördag det.

Söndagen spenderade vi till 90% utomhus, och humöret var på topp! Men det tar vi i ett eget inlägg, annars somnar ni så långt som detta blev.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats