Tessie-san

Generad och prestationsångest

Men alltså.

Jag vet inte vad jag ska säga. Ni är så många som har tagit er tiden att kommentera förra inlägget, både i kommentarsfältet och via pm, och ni har dessutom skrivit världens finaste saker. Jag blir helt generad! Jag vet knappt vad jag ska säga, tack så hemskt mycket för att ni kikar in här och läser, att få se ett namn och en kort förklaring om när/hur/varför ni läser bloggen gjorde verkligen min dag.

Jag har kikat in lite snabbt bland kommentarerna under dagen när jag haft en kort minut över på jobbet och blivit så himla glad för varje gång det plingat till en ny kommentar av någon av er.

Nu känner jag nästan av lite prestationsångest när ni ”blev på riktigt”, hehe. Ibland känns det ju bara som att jag babblar av mig rakt ut i luften bara – men att på riktigt förstå att ni faktiskt är här inne och läser varje dag…. iiiik.

Okej, jag ska bara fortsätta med att skriva inläggen som jag brukar. Det verkar ju gå hem om man läser era fina kommentarer iallafall.

Titta bara, så fina ni är:

 

 

 

Jag har ett par påbörjade inlägg som jag tänkte jag skulle göra färdigt, men jag ville mest bara återigen säga TACK till er. Det betyder så himla mycket att ni tagit er tiden att lämna ett litet avtryck! Ni är BÄST ♡

 

 

Det var förskolans dag idag, och barnen hade haft sååå kul. De hade haft fest hela dagen, med ballonger, såpbubblor, ansiktsmålning och pannkakor och glass. Sen hade de fått med sig ett varsitt dinosaurieägg som man fick lösa upp i vatten, superkul!

Jag jobbade min långa dag på jobbet, så när jag kom hem såg jag dem alla på altanen och de ropade glatt när de såg mig i backen. Grannbästisen var också med och de hade alla ätit våfflor till middag därute.

När vi sedan gick in och började förbereda oss inför nattning, tvättade av ansiktsmålningarna, bytte om till pyjamas, borstade tänderna osv, så såg jag hur Belles ögon nästan gick i kors av trötthet. Det hade varit en sån fullspäckad dag med roligheter så hon somnade faktiskt pladask i soffan direkt efter hon ”var klar” med pyjamas/borstning, så jag fick bära upp henne i sängen. De andra två somnade inte långt efter heller.

Nu ska jag ääääääääntligen se nya avsnittet av RHOBH som äntligen kommit upp på Hayu (världens bästa streamingsite för oss som älskar reality, de har allt!)

PUSS ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Penny

    Missade att kommentera i förra inlägget men brukar också läsa här varje dag. Då vi har en pojke båda 2 som är typ exakt lika gamla. Och jag har 2 tjejer innan det också dom lite äldre än dina 6 år är dem.

    1. tessiesan

      Penny- Jaa, så kul! Vet att du också brukar vara en av de som så ofta lämnar en kommentar. Tack för det ??

stats