Tessie-san

”Är det sommar idag?”

Hej kompisar, hur mår ni?

Här har vi tagit kväll och njuter av lugnet. Idag har vi varit ute i flera timmar, så barnen somnade som små lamm en efter en nu vid nattning. Frisk luft och utelek gör gott.

Kelly hade sin andra gång på dansen idag, och nu fick hon gå in helt själv till sina nya danskompisar. Ledarna mötte upp i dörren och så vinkade hon glatt hejdå. Vi andra bekantade oss med lekparken utanför. Salen ligger i en skola, så vi hade hela skolgården att utforska där under tiden.

Gungkillen ♡ SOM han älskar att gunga alltså. Det blir alltid högljudda protester när vi ska ta ur honom, det spelar ingen roll hur länge han gungat.

Det fanns flera olika sorters gungor, fotbollsplaner, klätterställningar, små hus, sandlådor, slänggungor och rutschkanor.
Vi hann inte riktigt med att testa allt den här gången, men det hinner vi nog göra framöver. Såg att det även fanns en plaskis där (utan vatten nu såklart), och det blir ju kul i sommar!

När vi kom hem åt vi lunch och sen lekte tjejerna med deras Barbies och Harley aka Soffpotatisen la sig med en morot i en av fåtöljerna. Gosmumsingen ♡

Efter lunchen var det dags för rond två.
Då gick vi ut till vår park och mötte upp farmor och farfar. Åh vad barnen har saknat dem!

De busade runt och så fikade vi på varm nyponsoppa med mandelbiskvier.

 

Mysigt! Vi längtar verkligen till sommaren när vi kan ses lite mer ute på vår uteplats och allt.

Nästa vecka väntar vi 11-12 grader och sol, tjihuuu! Vi går verkligen mot vår och sommar nu, och ingen är gladare än Kelly. ”Är det sommar idag?” frågor hon varje morgon. Snart älskling ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tommy Fredriksson

    Tack för att vi fick komma på besök. Det var en alltigenom perfekt dag, hälsar farmor och farfar.

stats