Tessie-san

Glädjetjut och måleri

Hej fina, hur mår ni? ♡

Jag har precis nattat barnen, plockat fram tre högar med kläder till imorgon, och plockat undan det sista, så nu tar jag kväll.

När jag kom för att hämta dem idag på förskolan stod Harley vid grinden och kikade efter mig. Han blev så glad när han fick syn på mig och skrek rakt ut! Hjärtegullemums ♡ Alla tre kom framspringandes samtidigt och ville ha kramar och överröstade varandra för att få berätta om sin dag. Eller ja, Kelly och Belle pratade högre och högre i mun på varandra och Harley bara skrek glädjetjut. Bästa stunden på hela dagen!

När vi kom hem överraskade jag med lite påskteckningar jag skrivit ut som de fick färglägga med glitterfärg. Vi startar påsken redan nu. Tänkte faktiskt att vi skulle klä påskriset i helgen, eller är det alldeles för tidigt? Det är väl rätt lagom med pynt i 2 veckor innan man tröttnar va?

Full koncentration!

 

Efter maten var det bums ner i ett bubbelbad, och sen smörja in, klippa naglar, rensa öron och på med pyjamas.

Jag fick även öva lite på vår femfläta på Kelly. Lättare när håret är blött, men fortfarande trixigt tycker jag. Målet är att kunna göra en utbakad femfläta – men det dröjer nog ett tag innan vi får till det. Först måste jag klara av en vanlig femfläta helt och hållet innan vi ger oss på det.

 

Hur mår ni? Stor kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej !
    Skulle du snälla kunna lägga upp ett inlägg på hur man gör femflätan ? Så fin men jag förstår inte alls hur jag ens ska börja ?
    Tack på förhand.

    1. tessiesan

      Malin- Visst är den ljuvlig!? Ska se om jag får tid till det i helgen kanske. Tycker själv att den är ganska svår, men ska göra mitt bästa för att visa ?

stats