Tessie-san

Hurra, det är fredag!

Heeej FREDAG!

Det känns 100% som lördag dock, men det kanske inte är så konstigt när jag valde att ta en semesterdag idag och därmed tog helg redan igår. Mysigt att få starta helgen en dag tidigare med mina tre små troll ♡

Jag vet inte hur de lyckas, men det tar inte många sekunder på morgonen innan det ser ut som hela havet stormar i vardagsrummet. Så det är alltid det första jag gör varje morgon – börjar plocka. Sen fortsätter det med ett evigt plockande hela dagen sen, haha.

 

Kelly ville ha pannkakor igår till middag, men det blev det inte då. Vi lovade att vi skulle göra pannkaksfrukost idag istället. Så jag gjorde mig en kopp te och började steka en miljon plättar.

 

Alla bara vräkte i sig, och höll med om att det här var den allra bästa starten på en bra dag!

Sen har vi lekt hemma. Kollat på film, lekt med slime. De har lekt frisör och borstat varandras hår och ögonfransar 😉

 

Sen har vi givetvis ätit tacos! Kunde inte hålla oss till middagen, så vi gjorde det till lunch nu när vi ändå var hemma idag.

Bobbisen ♡ Han har blivit så långhårig! Skulle så gärna vilja klippa en cool frisyr på honom, men jag kan absolut inte klippa hår – och jag tror han är för liten för att sitta i en frisörstol?

På tal om att klippa sig, jag skulle verkligen behöva toppa mig. Har inte gjort det på 5 år… senaste gången var när Kelly låg i magen. Gillar dock att jag äntligen fått lite längd på håret, och vill inte klippa allt för mycket. Men det är verkligen slitet längst ner så det skulle behövas.

 

Vi hörs lite senare! Puss så länge ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats