Tessie-san

Fina fröknar i fina flätor

Hej fina, hur mår ni? ♡

Det är torsdagskväll och vi har faktiskt tagit helg redan. Jag tog en semesterdag imorgon, så vi slipper ta oss ut en enda sekund i den här stormen ifall vi inte vill. Så skönt! Det har varit en lite stressig vecka på jobbet och då känns det extra skönt att få ta helg en dag tidigare.

Stormen som nu blåst upp känns inte som något man gärna vill ta sig ut i om man inte måste. Det var ett jäkla hallå att bara ta sig hem nu på kvällen. Snön flög från alla håll och jag såg knappt var jag gick för att det bara sprutade snö in i ögonen.

Meeeeeeen nu till något roligare. Nämligen flätor!

I förra helgen (hjälp vad dagarna bara springer iväg) gjorde jag en femfläta på Kelly igen, men har inte hunnit visa er. Jag gjorde den från en hästsvans den här gången och den blev så fin. Tycker fortfarande att det är jättesvårt att få till det, men övning ger färdighet, så vi måste bara fortsätta öva och öva.

 

Kelly bara gapade när jag visade henne bilden på hur flätan såg ut bakifrån. Belle ville också ha en likadan när hon såg hur fin Kellys blev, men eftersom hon har något tunnare och kortare hår så gjorde vi en annan variant på henne, och den blev hon väääldigt nöjd med också.

När vi hade flätat färdigt sa hon att hon också ville hålla i Törnrosas snöglob och ta bilder – såklart hon skulle få göra det ♡

 

Älsklingarna ♡ 

 

Mina underbaringar! Jag älskar ihjäl mig i dem. Världens finaste systrar, och jag är världens mest malliga mamma ♡

Fler flätor, frisyrer och hårinspiration hittar ni som vanligt under kategorin ”Håruppsättningar och flätor” eller här!
Och glöm inte att pusha lite extra för de inläggen ni gillar lite mer med ett litet avtryck i kommentarsfältet eller ett klick på like-hjärtat. Att få se att ni är där gör allting lite roligare ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Wow! Så fina flätor ? fina tjejer!
    Tack för en fin blogg som sprider glädje och inspiration. Alltid lika kul varje gång man tittar in här, vilket är dagligen, hehe.
    Kram och ha en mysig ledighet med familjen ♥️

    1. tessiesan

      Emma- men hur fin är du? ?❤️ Tack snälla för dina fina ord, åh så glad jag blir. Tack tack tack! ?

stats