Tessie-san

Gosenallar

Belle och hennes gosenalle Anton (vet att det är en Paddington, men hon vägrar kalla den det – det är tydligen en Anton för henne. Kelly har också en nalle som heter Anton, så det är absolut därför 😉 ) de två åt iallafall en riktig melonfrukost imorse. Gröpte ur melon med sked och drack upp saften med sugrör.

Det är så lustigt, både Kelly och Belle hade inga riktiga favoritgosenallar när de var riktigt små. De fick de här kan-inte-sova-utan-favoriterna vid kanske 1½-2års ålder först. Kellys två första favoriter (hon har 3 nu) var hennes nalle Anton (som hon fick av ambulanspersonalen när hon ramlade i trappan och fick hjärnskakning) och en kanin som heter Kaninis. En dag när vi glömt Kaninis på förskolan och hon började bli riktigt ledsen kom vi på en nödlösning och tog en annan gosekanin hon hade och sa att det var Kaninis kusin som gärna hoppade in som stand in under helgen. Han fick heta Stampe, och är numera en av tre fasta favoriter för henne.

Även Belle har 3 stycken nallar som bara måste ligga och vänta i sängen när vi ska sova. Det är en Mamma-mu, som såklart heter Mamma-mu, sen har vi då Paddington-Anton och Gosekossan. Haha ♡

Harley har ingen riktig favorit än. Han fick ju en egen goseelefant + filt nu när han fyllde år, som han ska få ha som mysisar på vilan på förskolan. Får se om det blir en favorit sen eller inte. De gosenallarna som Kelly och Belle fick med sig när de var sådär små till vilan blev inga favoriter konstigt nog. De hade dem säkert där, men ingen av dem blev en såndär som de bara måste ha med sig överallt.

Jaa… nu har jag babblat på här om gosenallar i ett helt inlägg. Det var väl givande en onsdagskväll som denna? 😉

 

Bjuder på två mysiga bilder från melonfrukosten imorse, så stannar vi där ♡

 

 

Hade ni någon gosenalle som var er absoluta favorit när ni var små?

Min hette Mura och var lila, helt ihjälkramad så bara huvudet, kroppen och händer och fötter hade bomull i sig, armarna och benen var bara hängande tyg för att jag kramat den så mycket. Ingen aning om vad det skulle föreställa för djur, men den var min älskade Mura ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats