Tessie-san

Tbt – 1-åringar

Jag gillar ju verkligen det här segmentet, och tycker vi fortsätter med det även i år!

Nu när det bara är fyra små dagar kvar innan vår stora lilla kille blir 1 år gammal (what?!) så tänkte jag att det skulle vara kul att gå tillbaka i arkivet och kika på hur det såg ut när tjejerna var lika gamla.

Så sätt er ner, luta er tillbaka, så ska jag ta er tillbaka till slutet av november 2017 då Kelly skulle fylla sitt första år:

På födelsedagsmorgonen och öppning av paket. Ääääääääälsklingen! ♡ Minns den här tiden som igår och jag vill bara hoppa in i bilderna och pussa pussa pussa ♡ ♡ ♡

 

Och till slutet av augusti 2019, då Belle skulle fylla sitt första år ♡:

Nyvaken och gillar födelsedagssången på sängen ♡

Kalas med regnbågstema!

 

Åh! ♡ Jag kan inte sluta le när jag ser de här bilderna. Mina fina tjejer! Tänk att Harley också ska bli en liten person som snackar och tycker och tänker om saker och ting. Det känns som att det är så långt borta, men så ser jag de här bilderna på Kelly och Belle, och minns ju detta som igår – och då förstår man verkligen hur fort tiden går.

Vi kommer tyvärr inte fira Bobbi (Harley) med något storslaget kalas som tjejerna fått när de fyllt år pga den rådande situationen, men vi kommer ordna en superfin dag för honom ändå. Tror han kommer bli jättenöjd med den! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats