Tessie-san

Utbakad fläta in i en fiskbensfläta

Hej kompisar, hur mår ni? ♡

Vi är inne i ett riktigt lunk här hemma. Vissa av oss har inte ens bytt om från pyjamas. Ingen av oss har så värst mycket energi idag, det är som att det gråa vädret utanför fönstret smittat av sig på oss.

Vi har kollat på Karlsson på taket, Coco och nu är det Pippi på rymmen som gäller. Harley är nere i lekrummet och sover sin eftermiddagsnap med pappa, och tjejerna äter mellis framför filmen. När de andra har vaknat ska vi ha popcornmys.
Kelly och Belle fick ju en varsin liten fluffig fåtölj i julklapp, en sån man kan fälla ut så det blir som en mini-bäddsoffa, och de är superpopulära här hemma. Perfekta för filmmys!

Tänkte dela med mig av en frisyr jag gjorde på Kelly förra veckan. Har gjort samma variant tidigare, men nu gjorde jag den lite extra noggrant och tyckte det blev så fint.

Det är alltså en utbakad fläta som går in i en tight fiskbensfläta ♡ Love it!

Min finaste gosing. Tycker det är så mysigt när vi har våra fixa-håret-stunder, tror hon tycker det med. Förutom själva hårborstningen, den är mindre kul, men det måste ju göras om man vill ha långt hår. Ibland när hon klagar på att vi måste borsta igenom håret frågar jag om hon vill klippa det kort istället, men då utbrister hon snabbt ”Neeeeeej! Okej, du får borsta”.

 

Har lite idétorka… är det något speciellt ni skulle vilja läsa om? Ett roligt ämne, något särskilt ni skulle vilja veta mer om, eller har ni någon fråga? Hit me ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Fint? Jag gillar när du skriver om utvecklingsfaser och vad Harley kan då och då. Jag fick en dotter ungefär samtidigt som Harley föddes så de är lila gamla och det är kul att läsa om någon som är i samma situation själv.

stats