Tessie-san

Sidofläta och mörkrädd

Ny vecka betyder ny fläta ♡

Jag är så glad att jag äntligen knäckt koden med att fläta åt sidan. Det har öppnat upp en helt ny flät-värld för mig. Det gör så att man kan variera flätan hur mycket som helst, börja från olika sidor, göra den snett över huvudet eller längst med. Åh, så kul! Har sett varianter på utbakade hjärtflätor där samma teknik används, men det var innan jag hajade hur man gjorde. Får se när vi vågar oss på en sån.

Den här gjorde vi faktiskt för någon vecka sedan, men så glömde jag av att visa er. Vi gjorde en liknande frisyr imorse men den hann jag aldrig fota, så då passade det ju bra att jag missade de här bilderna 😉

 

Min fina stora tjej. Hon gör mig så stolt varenda dag. Hon har det lite kämpigt med mardrömmar nu ibland och hon är mörkrädd – precis som jag alltid varit. När jag blev mamma blev jag dock tvungen att ”strunta i att vara rädd för mörkret” för nu fanns det någon annan att skydda och vara trygg inför. Det har faktiskt hjälpt mig. Jag låtsas att jag inte är rädd för mörkret, och då känns det faktiskt inte lika läskigt, haha ? ?

Fler frisyrer och flätor hittar ni iallafall här! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats