Tessie-san

Städdag

Igår hade vi städdag med föreningen. Ingen samling eller fika pga rådande situation såklart, men vi var med och hjälpte till så gott vi kunde.

Det har kapats en hel del träd och grenar i vårt område, så nu fanns det massor med grenar i högar att plocka upp och ta iväg till containern. Tjejerna var jätteglada över att kunna dra sina strån (hehe) till stacken, och fick glada hejarop från de vi mötte på vägen.

Vi gick ett par vändor fram och tillbaka med grenar, sen tröttnade dem och började hoppa i vattenpölar istället och sen blev Kelly kall och ville gå in och dricka varm choklad istället. Bra val tyckte jag!

 

Jag gick in med barnen, och JP fortsatte jobba på med resten av gården ett par timmar till. Det var fair uppdelning tyckte vi 😉

Vi har fortsatt kolla på julfilmer här hemma och jag tycker det är så himla mysigt. Det gäller ju att bygga upp den där julstämningen och magin långt i förväg. Ta fram jullådorna väntar vi med en liten stund till, brukar göra det straxt innan 1:a advent. Vill förbi Kellys födelsedag först bara, sen kommer granen och alla adventsstjärnor upp! ♡

Har ni börjat julpynta än?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats