Tessie-san

Princess Leia – braidstyle

Nu är det väl ändå dags för ett flät-inlägg va? Jaaaa! ♡

Återigen hade jag ingen färdig idé om vad vi skulle göra för uppsättning imorse, men började med en halvinbakad fläta av luggen som sedan blev något helt nytt.

 

Låt mig få presentera: Princess Leia – braidstyle

 

 

Tycker det blev en såå fin frisyr, och återigen var det faktiskt mycket lättare att göra än vad det ser ut och det gillar vi. Det får gärna vara lätt, men se avancerat ut 😉

Nu var det här min första gång jag gjorde sånahär ”bullar” på huvudet och det går absolut att finslipa på uppsättningen av dem, gärna med hjälp av hårnålar och inte bara snoddar som vi hade idag, men som med alla frisyrer vi gör så lär man sig något nytt varje gång.

 

Hur gjorde jag då?

Jag började som sagt med att göra en halvinbakad fläta av luggen. Flätade den tills håret tog slut och fäste med en snodd längst ner.

Sen satte jag upp två hästsvansar på vardera sida av resten av håret. Den ena flätade jag som vanligt och den andra flätade jag med ”luggflätan” som en av slingorna.

Sen snurrade jag ihop flätorna till varsin bulle och fäste upp dem med snoddar (borde använt hårnålar så sitter de bättre).

Färdigt! Det blev Superfint! Kelly passade verkligen i den här frisyren ♡

 

Gillar ni mina flät-inlägg? Glöm inte att klicka på like-hjärtat isåfall ♡

Kommer göra som innan och lägga ut fyra frisyrer där ni får rösta på vilken ni vill se en mer utförligt tutorial på framöver.

Så håll utkik efter det! PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats