Tessie-san

Prinsessflätor och favorittröjan

Igårmorse hade vi för ovanlighetsskull gott om tid innan vi skulle iväg, så jag frågade Kelly om hon ville ha en riktig prinsessfrisyr till förskolan – och ni kan ju gissa vad hon svarade?

Det här är en av mina absoluta favoritfrisyrer på henne. Minns att jag såg den när Kelly var pluttliten – eller om det tillochmed var innan hon ens var född – och tänkte att om jag får en dotter med långt hår så måste jag få göra den på henne.

Den behöver ingen mer presentation än så. Med en prinsesskrona (som hon givetvis fick lämna hemma och inte ha på sig på förskolan) så blev det verkligen en prinsessfrisyr! ♡

 

 

Hur gör man då?

Jag börjar med att dela upp håret i en mittbena och sätter upp luggen med två gummisnoddar på vardera sida.
Sen tar jag en liten slinga från varje tofs och flätar en varsin liten fläta som jag sedan lägger i kors och fäster i med en ny snodd tillsammans med resten av hårslingan på vardera sida.

Sen gör jag om det hela en gång till, sätter dit två rosetter och låter sedan håret hänga fritt.
Man kan ju avsluta med två stora flätor längst ner också om man vill, det blir nog också fint!

 

Prinsess-klar! ♡

 

Ni kan ju gissa om Belle gärna också ville prova på prinsesskronan!
Klart hon fick det, men det var inte lika lätt att balansera den på hennes huvud med hennes tofs där på sniskan. Får fästa ett gummiband så man kan ha det under hakan så sitter den säkert fast bättre.

 

Hon hade på sig sin absoluta favorttröja i hela världen – den med Anna på. Hon ÄLSKAR Anna och blir alltid superledsen när vi ska ta av den på kvällen för att bada eller sätta på pyjamas – även om den är smutsig och blöt så skulle hon nog vilja sova i den om hon fick.

Måste se om jag kan hitta någon Anna-pyjamas åt henne, det skulle hon nog jättegärna vilja ha!

 

Gillar ni mina inlägg med flätor och håruppsättningar?
HÄR hittar ni alla tidigare – glöm inte klicka på Like-hjärtat på de inläggen ni gillar lite mer. Det ger mig en så direkt feedback och man blir så glad av att ”se att ni är där” ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats