Tessie-san

Rikast i världen, men inte rik som ett troll

Det är mörkt ute och vi har tänt ljus och plockat fram lite gott nu när barnen somnat.

Vi har mestadels varit hemma idag. Kört ett tvättrace, rensat badrumsskåpen, lagt pärlplattor och kollat på film nere i lekrummet. Sen var vi ute en sväng till lekparken också, men det var så himla kallt ute så Harley och jag var ganska snabba med att smita in. JP och tjejerna var ute ett lite längre tag. Vi alla behövde lite miljöombyte och frisk luft.

Det är klart att volymen hemma med tre barn blir rätt så hög emellanåt. Vi alla tappar humöret på varandra ibland och höjer våra röster. Det testas gränser, bråkas och tjivas med sin syster och vi vuxna beter oss inte heller alltid som de vuxna och förlorar tålamodet både en och två gånger.

Men så har vi dessa stunder, där alla är sams, lugna och gosiga och bara vill ligga och varva ner i soffan tillsammans framför Frost 2. Inga bekymmer i världen, där allt är glömt och förlåtet.

DÅ känner jag mig som världens rikaste. Jag måste nästan nypa mig själv i armen för att förstå att de verkligen är mina. Har jag tre barn? Jag tackar min lyckliga stjärna varje dag för att det var just ni som kom. Ni som kom och gjorde mig till mamma och världens lyckligaste. Underbara ni ♡

 

 

Satt och funderade lite på påsken. Undrar om vi kommer kunna fira påsk som vi planerat, eller om det bara blir med oss själva i familjen.

Hursomhelst kommer barnen såklart att få påskägg. Jag brukar vilja fylla dem med lite allt möjligt smått och gott, inte så mycket fokus på just godis än. Förra året fick de rosetter, en varsin påskkyckling och påsar med lite blomfrön som vi sedan planterade i trädgården t.ex. En och annan chokladbit har de också fått.

Jag har redan deras påskägg klara för i år, annars hade jag nästan velat fylla dem med de här ljuvliga plaggen från Livlys nya kollektion – se så fina de är! Älskar allt från Livly! De är aningen dyrare än hos kedjorna, men jag upplever att det är mycket högre kvalitet på plaggen, mycket mjukare och så är de i dova färger, vilket jag tycker är så fint.

Hade jag varit rik som ett troll hade jag klickat hem allt från den senaste kollektionen, så himla drömmiga!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats