Tessie-san

Första mötet

Det är något speciellt med det där första mötet.

Vi hade bestämt att när vi kommit hem från BB och landat i någon timme så skulle tjejerna få komma hem och äntligen få hälsa på sin lillebror. De hade sovit hos sin kusin Emma och Bianca under de två dagar vi var på sjukhuset och allt hade gått så bra. Jag hade varit så orolig innan, speciellt för Belle som aldrig någonsin har sovit utan oss. Kelly har inte heller sovit utan oss mer än de dagarna vi var på BB när Belle föddes. Dessutom har ingen av dem någonsin sovit borta tidigare så det kunde gå precis hur som helst. Men det gick väldigt bra. Vi fick kontinuerliga uppdateringar och bilder och det gjorde oss lugna. De var verkligen i goda händer!

När vi kom hem på lördagen – två dagar efter att Harley fötts, var det äntligen dags att få krama om mina tjejer igen. Jag hade saknat dem något otroligt och var sååå himla pirrig inför att få presentera deras lillebror för dem. Jag stod och vankade fram och tillbaka i fönstret med fjärilar i magen för att se när de skulle komma.

När Belle var nyfödd och vi varit borta från Kelly så sprang hon raka vägen in i min famn och ville aldrig släppa taget. Hon missade helt att det faktiskt fanns en till ny liten människa i rummet. Jag trodde den här gången skulle bli likadan och ropade glatt ”HEEEEJ älsklingaaaar” och slog upp armarna när de båda kom upp för trappan.

Kelly såg inte ens mig. Hennes blick var fast vid Harley och rusade förbi mig och upp i soffan för att komma fram till honom. ”Beeeebisen!” ropade hon och var väldigt snabb med att både klappa, krama och pussa honom. It was love at first sight.

Belle kom kort därefter, men hon ville gärna krama både mig och pappa det första hon gjorde. Det tog ett tag innan hon riktigt vågade sig fram till Harley som låg i babynestet, och hon var lite avvaktande en stund, men efter ett tag släppte det och hon var lika nyfiken hon.
Hon älskar ju sina nappar, men förstod direkt vilka som tillhörde Harley och ville med en gång trycka in dem i munnen på honom – så applåderade hon åt sig själv varje gång hon lyckades. Duktiga älskade lilla storasyster Belle ♡

 

Precis som vi gjorde när vi kom hem med Belle för första gången – så hade vi en present till tjejerna från Harley.
Det uppskattades väldigt mycket och de slet upp det tillsammans.

Harley hade varit så finurlig och valt ut en minisoffa med Elsa och Anna från Frost som present 😉

 

Belle-gummans tur att bli storasyster ♡
Plötsligt så gick hon från att vara min lilla minsting till en riktigt stor tjej.

 

Även Linnéa hade tagit ledigt för att hänga med tjejerna under tiden vi var på BB, och hon följde tillsammans med Bianca också hem till oss för att lämna dem.

Kelly är redan överbeskyddande över sin lillebror och ville absolut vara i närheten när han fick komma upp i Linnéas famn för första gången 😉

 

Jag trodde jag visste vad kärlek var – men när jag blev mamma tog det sig till en helt ny nivå. Att få se sina barn ge så mycket kärlek till varandra – det är ytterligare en nivå upp på den skalan.

Helt obeskrivligt. Jag känner mig rikast i världen! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats