Tessie-san

Här sitter våra döttrar hand i hand

Godkväll kompisar, hur mår ni?
Här är det väldigt trött. Bra, men trött. Det har varit en lång vecka, och den fortsätter ett par dagar till. Men det är bara att bita ihop. Har ju två små virvelvindar som håller mig sysselsatt om vi säger så, så jag har ju ganska fullt upp och hinner inte riktigt låta tankarna skena iväg allt för mycket. Bra det.

 

Idag hämtade jag upp tjejerna på förskolan efter jobbet som vanligt och så tog vi bussen och åkte iväg till Farsta för att möta upp Aphrodite och Isabelle.
Vi gick lite i affärer, åt middag och busade inne i minileklandet där. Supermysigt! Kul att få lite ”egentid” tillsammans utan så många fler barn samtidigt. Det är ju annars väldigt mycket födelsedagskalas, babyshowers och annat häng, men då känns det inte som att man riktigt hinner umgås, så det var så mysigt att få vara ett litet gäng för en stund.

Kelly var överlycklig över att vi skulle träffa Aphrodite och speciellt Isabelle. Hela vägen till Farsta berättade hon glatt att hon skulle ”träffa Isabelle!!” till allt och alla vi gick förbi. När vi sen skulle vinka hejdå blev hon ledsen. Hon ville så gärna fortsätta leka med Isabelle, de hade haft så kul tillsammans och det är alltid tråkigt att behöva avsluta när det är som roligast.

 

 

Tänk att Aphrodite och jag lärde känna varandra när vi var 10 år gamla. Vi har vuxit upp med varandra och delat drömmar och mål genom barndomen, tonåren och vuxenlivet.

Och här sitter nu våra två döttrar hand i hand med varandra.

Jag orkar inte.

Så himla fint att jag inte vet vart jag ska ta vägen ♡ ♡ ♡

 

Hoppas ni haft en fin dag, vi hörs mer imorgon. För då äääääär deeeeeet…..?

FREEEDAAAG! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats