Tessie-san

Äntligen fredag och magbild

­Ääääntligen fredag!
Självklart har det alltid känts härligt med fredagar, även när jag var mammaledig, men att komma fram till fredagen och helg efter en hel jobbvecka är ju en väldigt härlig känsla det!

Kelly har ju varit sjuk i veckan och hon gick bara torsdag fredag, så Belle har varit på förskolan själv i ett par dagar. Det har gått jättebra, även om det alltid känns hårt i mammahjärtat att lämna på morgonen.

Fredagar är min allra tidigaste dag på jobbet och jag kommer och hämtar dem direkt efter vilan.
Det var två riktigt glada tjejer som sprang fram och kramade mig idag när jag kom. Belle stod på andra sidan rummet när jag klev in och hon sken upp som en sol och gick sitt allra snabbaste tvärs över golvet för att slänga sig i mina armar. Hon har blivit så himla duktig på att gå! Hon tog ju sina allra första steg för 3 veckor sedan och nu går hon utan problem! ♡
Hon drattar givetvis på rumpan titt som tätt, men då är det bara upp igen och fortsätta. Gullegos, mammahjärtat spricker av stolthet!

 

Kom på att jag missade göra ett ”ny-vecka”-inlägg i onsdags, så jag tog  en spegelselfie idag på jobbet för att fånga magen.
Här är vi magen och jag i vecka 23 (22+2) ♡

 

Gick och handlade tacos till middag med tjejerna, sen gick vi hem och lekte i lekrummet lite tills det var dags för middag.
Trodde vi hade halloumi hemma, men icke, så vi åt köttfärstacos hela familjen.

 

Belle hade sovit en bra stund på morgonen på förskolan, så hon sov aldrig något efter lunch som de brukar göra. Ni kan ju gissa om hon var en tröttmössa nu ikväll? 40 minuter innan vanligt nattningstid var hennes ögonlock tunga som bly, så det blev en tidig nattning för henne idag.

Kelly stannade uppe en stund till och vi dukade fram lite fredagsmys.
Det viktigaste på vårt fredagsmys är ”tända ljus och popcorn, mamma!” ♡ Så så fick det bli. Vi tände lite ljus, poppade popcorn och så satte vi på Pitch Perfect 3 som vi börjat titta på igår, men som jag somnade till…
Vårt fredagsmys är något av det bästa jag vet. Belle har oftast somnat när vi dukar fram. men det är lika bra för hon skulle bli galen i allt gottis och gräva runt i skålarna och tappa hälften på golvet. Så det har blivit en mysig grej vi gör med bara Kelly och sånt behövs ju också. Man ser hur mycket hon uppskattar det. Hon myser upp sig i soffan med sin lilla skål och säger ofta ”SÅ mysigt, mamma” ♡

Imorgon kommer Sofie över på fika, ska bli så kul att ses, det var allt för länge sedan nu.
JP ska iväg och jobba ett par timmar, så det blir tjejhäng för hela slanten ♡

Har ni några roliga planer för helgen?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats