Tessie-san

BVC och balkongfix

God förmiddag, kompisar! Eller ni kanske alltid läser bloggar på kvällen?

Vi har precis kommit hem från BVC med Belle. Det var vanlig vägning, mätning och de frågor vi hade.
Hon följer sin kurva jättefint, både med längd och vikt. Hon har ju alltid legat ganska högt på kurvan och för kanske två månader sedan (vid 6 månader) så lugnade den ner sig lite. Det är väl ganska vanligt, för att de just blir mer rörliga då och gör av med mer energi. Såg jättefint ut iallafall och det känns alltid bra i mammahjärtat.

Det enda ”problemet” vi har är ju att hon fortfarande sover knasigt på nätterna.

Hon sov jättebra i början, men nu vaknar hon till flera gånger och bökar runt. Jag är ju iof ganska van vid det eftersom Kelly var likadan från start (fram till ca 1½ år), men vi vill ju fortfarande hitta någon lösning som gör att hon kan sova lite bättre igen.
Hon har tänder på G (två stycken i överkäken har precis börjat titta fram), hon har fortfarande en del hosta kvar på natten från förkylningen och sen är hon ju i den berömda ”8-månadersfasen”, så jag förstååår att det är mycket nu. Men vi fick iallafall lite tips på hur vi kan göra för att se om det blir någon bättring, så vi håller tummarna för det!

Igår var vi ute på lite ärenden.
Behövde köpa hem olja, målarfärg och nya blomlådor, för vi är ju inne i operation-snygga-till-balkongen nu.
Jag tvättade/skurade/spolade rent 4/5 av balkongen häromdagen och ska precis sätta igång med den sista delen nu. Sen när det har torkat så ska vi olja in trallen, måla de vita betongväggarna och hänga upp de nya blomlådorna.
Vi var en sväng till Plantagen igår också, men de hade inte fått in de blommorna jag var ute efter, så vi avvaktar lite.

 

Såhär glada såg vi ut igår, min Bellibus och jag. (Tääänk om jag skulle hinna färga den där vansinniga utväxten idag också?)

 

Fortfarande helt insnöad på goda sallader.
Igår åt jag den här skönheten till lunch. Sparris är ju så gott!

 

Efter förskolan gick vi iväg till ännu en lekplats och lekte lite.
Att gunga är fortfarande det roligaste båda tjejerna vet! ♡

Hoppas ni har en fin dag!
PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats