Tessie-san

Familjen som gillar tacos

Ops, såg att det här fredagsinlägget inte blev postat tidigare, så det kommer här istället.

 

Älskar verkligen fredagar. Även om jag är mammaledig och varje dag är fredag för oss, så är det ändå mysigt att ha en helg framför sig. Dessutom har vi en tradition att laga tacos på fredagar och det är det mysigaste jag vet. Vi sätter på hög musik i köket och dansar samtidigt som vi hackar grönsaker och gör guacamole. ”Ansa ansa” säger Kelly glatt och pekar på högtalaren. Hon är en riktig liten danstjej den där. Hon ska nog få prova på dans när hon blir lite äldre. Hon får gärna prova på vilken sport/aktivitet hon vill, men jag tror nog att dans skulle passa henne perfekt!

Kelly gillar tacos lika mycket som vi. Hon brukar få välja mellan ris och pasta att ha till, men idag ville hon ha eget mjukt tacobröd. Belle har börjat intressera sig mer och mer för maten vi äter också. Sedan hon fick börja smaka lite på mosad banan, potatis och puréer har en helt ny värld öppnat sig för henne. Det räcker heller inte med bara en liten klick på fingret, hon vill ha skedar! Så himla roligt att hon är så matglad, det är vi inte riktigt vana vid. Kelly har alltid varit ganska liten i maten, men det verkar inte vara något bekymmer som Belle har. Spännande att se olikheterna mellan dem nu när Belle börjar bli större. De är så himla lika på så många sätt (vi tittade på gamla videos på Kelly från när hon var lika gammal och de är läskigt lika ibland, bortsett från håret 😉 ), sen är de även olika i mycket såklart.

 

 

Belle sitter numera med oss vid bordet i en egen stol. Vi har en filt runt henne, så hon får lite stöd men annars sitter hon där utan problem. Så mysigt! Änsålänge sitter hon i plaststolen, men ska snart få en egen tripp-trapp-stol.

Kelly är verkligen hennes stora idol och hon sitter ofta och spanar in allt Kelly gör. Hon skiner alltid upp som en sol så fort Kelly kommer nära henne och bubblar alltid av skratt när Kelly spexar för henne.
Idag lekte de tittut medan vi lagade mat. Belle satt i sin stol och Kelly gömde sig under det tillhörande bordet och hoppade fram och ropade ”TITTUUUUT” om och om igen. Belle skrattade lika högt varje gång ♡ Är så glad att de får växa upp tillsammans!

Hihi, blir så full i skratt av den här bilden. Belle är läskigt lik mig när jag var liten. På pricken likadana kinder ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats