Tessie-san

Sovmorgon och biblioteket

Äntligen freedag! Haha, egentligen spelar det ingen roll om det är fredag eller inte – Belle och jag är ju lediga ändå och Kelly har fortfarande jullov, så vi har ingenstans att skynda iväg till ändå. Men det är ju lite extra mysigt med helg, då får vi ju pappa hemma med oss också ♡ Och så är det såklart tacos till middag! Ska byta ut köttfärsen mot halloumi idag. Jag har ju som nyårslöfte för mig själv att äta mer vegetariskt och det mesta köttet jag äter är just i tacos. Byter jag ut det mot halloumi eller qourn så gör det stor skillnad. Hejja!

Imorse fick vi en rejäl sovmorgon och även om Kelly la sig i ganska god tid igår så ville hon ändå sova fram till 8.00 imorse, det tackar vi för. Belle däremot var en riktig liten bökböna och låg och knorrade till och från sedan 05 imorse, så det blev lite sisådär med min sovmorgon… Men vi klev upp och gjorde morgon då. Jag tände lite ljus och gjorde iordning frukost åt mig och Kelly och en flaska till Belle.

Sen var det någon som var väldigt taggad på att se Vaiana med sin nya Maui-docka 😉 Maui pratar olika fraser när man trycker honom på magen och vid ungefär det femte klicket så sjunger han sin sång. Sen fick man med en litet tvättsvamp, om man doppar den i kallt vatten och gnuggar honom på bröstet så trollas det fram fler tatueringar! Det ska vi testa lite senare idag.

 

 

Lite senare på dagen gick vi ut för att få lite frisk luft. Vi såg flera träd som hade fallit i stormen tidigare i veckan. Vissa med hela rötterna och allt!

 

Vi hämtade ut ett paket, handlade inför tacosen ikväll och så gick vi till bibblan en stund. Vi läste lite Pippi och Bamse och sen la Kelly och pappa lite pussel.

 

Bellibusan och jag läste Miffy, men hon ville gärna äta boken och blev förbannad när hon inte fick. Det är ett jäkla temperament i den här lilla gobiten ska ni veta! Hon rev sig själv på kinden igårkväll också. Jag som klipper hennes naglar fler gånger i veckan? Hon lyckas ofta riva till sig själv ändå…

Tänk att hon fortfarande har blå ögon. Ska bli så spännande att se om hon får behålla dem eller om de blir bruna likt Kellys och mina. Vi har en ”chans” på 1/4 att få ett blåögt barn har vi räknat ut. JP har nämligen hälften blå i sina gröna ögon och jag har också hälften blå i mina bruna ögon, så det är inte omöjligt. Tror att det är till runt 6 månader som ögonen kan ändra sig fram tills de stannar på det som de kommer vara resten av livet. Spännande! ♡

 

NU har jag äntligen fått sista delen till Kellys leksakskök, så jag ska fixa det sista sen ska ni få se hur det blev! Vi hörs lite senare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats