Tessie-san

Hon står upp!?

Hej alla glada ♡ Äntligen är det fredag!

Känns dock inte riktigt som fredag, eftersom vi gick upp och iväg till förskolan idag vilket vi inte brukar göra. Kelly är ju ledig på fredagar annars, men nu bytte vi dag (onsdag mot fredag) så hon får vara med på Luciatåget i eftermiddag.

Vi lämnade lite julklappar till hennes pedagoger/fröknar redan igår när vi hämtade upp henne, för idag skulle vi ha med oss Luciakläder osv, och då skulle det bli lite mycket. Vi gav en stor chokladask som pedagogerna/fröknarna får gotta sig på i fikarummet och så hade vi ett paket till hennes förskoleavdelning. De har inte någon jättestor budget till nya leksaker vet jag, så då tänkte vi att vi ger en julklapp med något som de alla kan ha skoj med. Det uppskattades massor!

 

 

Igår fick jag någon timme över till att slå in julklappar, men det känns som att jag aldrig kommer bli klar? Tur att det är så mysigt att slå in klappar, så det gör inget att det tar lite tid och jag får göra det i omgångar.
Vi satte på en julskiva och Belle gjorde mig sällskap vid inslagningen från hennes babysitter. Jag sjöng med till Oh Holy Night för fulla muggar och Belle tittade storögt på mig. ”Vad gör du mamma?” Men sen ville hon också vara med så då började hon också sjunga. Eller ja, göra låååånga ljud 😉

Även om det faktiskt inte var så länge sedan Kelly var lika gammal som Belle så har jag nästan glömt allting. Alla utvecklingssteg, när börjar de med det ena och det andra osv. Belle är väldigt stadig för att bara vara 3½ månad. Hon står gärna upp en väldigt lång stund med hjälp av våra händer och när man ställer henne mot soffkanten och släpper så står hon kvar. Inte jättestabilt eller särskilt länge, men ändå. Vet att vår BVC-sköterska sa att vid 6 månader så tittar man efter om barnet orkar med att dra sig upp till sittandes när man hjälper till med armarna – ja, det kan hon ju minst sagt… och dessutom när hon är hälften så gammal. Tror nog att hon kommer gå väldigt tidigt (oooh lord…) Kelly var 12 månader när hon började gå och jag minns att det blev ett helt nytt kapitel då. Vilken semester det var innan dess 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats