Tessie-san

Heldag på Skansen

I fredags förra veckan åkte vi iväg till Djurgården och Skansen tillsammans med Kellys och Belles farmor och farfar. Kelly har varit där tidigare, men det var Belles första gång (hehe, inte så konstigt kanske).

Vi såg massor med djur och flera av dem var väldigt oblyga och var framme och sa hej till oss. Kelly tyckte det var riktigt spännande, speciellt att få gå in och hälsa och klappa på getterna, det var väldigt skoj tyckte hon ♡

 

 

Förutom att klättra i träd och upp på stora ekorrar så var sälarna väldigt spännande också. Men väldigt snabba på att dyka ner under ytan efter att de stuckit upp huvudet, så jag hann aldrig fånga någon på bild helt.

 

På Lill-Skansen fanns det mer än bara söta djur och Kelly var inte sen med att utforska alla utrymmen.

 

Vi fick iallafall till en selfie med björnen i år igen 🙂

 

Kelly var uppe och sprang hela dagen, så när hon pekade på vagnen och ville sitta där trodde vi att hon hade sprungit slut på sig själv – men det visade ju sig att det var febern som slog till sen där på kvällen, stackaren. Men hon hann iallafall ha en riktigt rolig dag på Skansen innan dess.

Tog en bild på mig och barnen i vagnen vid den blå vackra grinden där vid bron till Djurgården. Vi tog ju en likadan bild tidigare i sommar, men då var det bara ett barn i vagnen och det andra låg fortfarande i min mage.
Gillar ”före- och efterbilder” så det var lite kul att få ta en bild på samma ställe!

 

Före- och efterbild. Med Kelly i vagnen och Belle i magen – och sedan båda två i dubbelvagnen ♡

Roligt att jag har exakt samma kläder på mig också, vi kan säga att det var meningen 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats