Tessie-san

Först på plats!

Jag vaknade av att jag fick den här bilden skickad till mig. Kelly och pappa hade smugit upp och tagit en cykeltur till vattnet tidigt imorse innan frukost, för att se om algblomningen fortfarande var igång. Det var den som tur inte. Nu var det en annan strand de gick till, inte den vi försökte med häromdagen, men det är samma sjö – så vi ville ändå vara säkra på att algblomningen var över.

När de kom hem åt vi frukost tillsammans, sen packade vi vagnen och gick ner hela familjen. Klockan var 9.00, men det var bara vi och en barnfamilj till där. Vi hade hela stranden för oss själva nästan. Efter någon timme var det lite mer folk som hade kommit ändå.

 

 

Vi bakade sandkakor och hällde vatten i hinken fram och tillbaka. Sen badade vi för hela slanten. Jag tog årets första dopp och satt sedan och guppade i strandkanten medan Kelly och pappa lekte vilda vattenlekar lite längre ut. Väldigt skönt att svalka sig i vattnet!

 

Vi hade med oss lite jordgubbar som vi åt när vi behövde komma upp och torka oss lite. Sen i och bada igen. Kelly är ett riktigt blötdjur och skulle nog helst vilja bada från morgon till kväll om hon fick chansen. Men tillslut var hennes läppar blå, så då fick det räcka. Vill inte vara nere vid badet under de allra varmaste timmarna heller, så straxt innan 11.00 gick vi hemåt för att göra iordning lunch och för Kellys vila.

Tror Mini uppskattade badet också, det sparkades hejvilt i magen när vi badade 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats