Tessie-san

Feberfri majsälskare

Det var en betydligt gladare och framförallt piggare liten tjej som vaknade upp imorse. Helt feberfri dessutom. Det var bara en kortis med feber med andra ord och det tackar vi för. Idag är både buset och matlusten tillbaka så imorgon får hon gå till förskolan igen. Sista dagen innan vi tar långhelg igen. Det är ju valborg i början på nästa vecka och den klämdagen tog jag ledigt med henne ♡

Igårkväll var dagen vi längtat massor efter, då pappa skulle komma hem från sin långweekend från Barcelona! Han har varit borta i fem dagar och vi har saknat honom så mycket. Tiden har ändå gått rätt så fort, det är ju aldrig långtråkigt med en Virvelvind hemma så att säga, men det är så skönt att han äntligen är hemma igen.
Kelly orkade vara vaken lite längre än vanligt i väntan på pappa igår, vi stod i fönstret och spanade tills han kom hem.

När han kom upp för trappan ropade hon ”paaappa!” och sprang sitt allra snabbaste upp i hans famn ♡

 

 

Eftersom hon hade hög feber igår och jag fick hämta hem henne tidigare från förskolan var vi såklart hemma även idag, enligt 24-timmarsregeln.

Idag gick vi ut på en promenad på förmiddagen för att handla lite, sen började det regna och vi hann precis in igen. Det var inte speciellt mycket regn, men ändå skönt att slippa bli blöta.
Innan vi var klara med att servera lunch hade Kelly hunnit bli väldigt hungrig, så hon fick smaka en hel majskolv för första gången. Hon älskar ju majs och skulle nog kunna äta det till frukost, lunch och middag om hon kunde – och hon tyckte det var kul med en så stor majsbit att tugga på.

Precis som sin mamma – en riktig majsälskare ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats