Tessie-san

”Jag ska måla hela världen, lilla mamma”

Godkväll alla godingar, hur mår ni? Vi mår BRA! Kelly sov riktigt bra inatt och har varit betydligt bättre idag. Hon är sitt vanliga glada, busiga jag och har både ätit och druckit som vanligt. Äntligen! Det är fortfarande lite snorigt och hon hostar då och då, men det är verkligen som natt och dag om man jämför med hur det varit i veckan, så himla skönt!

Vi valde dock att ta en riktigt lugn dag på hemmaplan denna lördag och har varvat lek, filmtittande och matlagning. På eftermiddagen plockade vi fram lite fingerfärg och så fick Kelly gå loss och göra en tjusig teckning, superkul! Det blev ett riktigt fint konstverk som sedan fick komma upp och pryda kylskåpet.

Vi fick en jättefin ”Mina första konstverk”-bok av Caroline och Christian i namngivningspresent, där vi sparar alla hennes målningar. Man kan skriva dit en liten kommentar om bilden, vart den gjordes, hur gammal hon var när hon skapade den osv. Jättekul att spara! Hittills har vi lagt in hennes allra första målning någonsin som hon gjorde inför pappas 30-årsdag och hennes första teckning på förskolan. Ska bli roligt att fortsätta fylla den med hennes konstverk framöver! ♡

 

Idag var det alltså fingerfärg som användes och hon jobbade både med pensel och hela handen.

 

Det var tydligen väldigt viktigt att smaka på färgerna då och då, även om det inte verkade smaka särskilt gott 😉

 

”Sådär mamma, nu är konstverket färdigt!”

 

En glad liten Picasso har vi här.

Efter middagen blev det bad för hela familjen, sen bli insmord och hopp i pyjamas. Det var en trött, men glad tjej som somnade i sin säng. Äntligen kan hon andas fritt med näsan när hon ska sova!

Nu har vi dukat upp lite gott inför mellon som börjar om en liten stund! Vem hejar ni då? Jag har inte riktigt någon favorit, men tror Benjamin Ingrosso har stor chans att ta hem det, vem tror ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats