Tessie-san

Fikabesök och Idol ikväll

Godkväll på er, hur mår ni efter ännu en vecka? Fredag idag och vi har precis ätit fredagstacosen, badat och nattat Kelly. Jag har tänt lite ljus och så har vi bullat upp med lite fredagsmys inför Idol-finalen! Ska ni kolla? Vem hejar ni på? Vi hejar självklart på Hanna, men tror dock att det är Chriss som vinner. Han har en jättefin röst och allt, men ärligt nu – vem av dem kommer vara roligast att se idag? Vem gör mest show? Vem kommer ha bäst nummer? Utan tvekan Hanna! Hoppas hon blir något stort efter Idol, det förtjänar hon!

Happ, den här fredagen har bara swishat förbi. Hann med två tvättmaskiner och vik av tvätthögar innan vi gick ut och hämta ut två paket och handlade inför kvällens middag. Passade även på att lämna lite gammal medicin till Apoteket efter vår rensning av skåpen häromdagen. Kelly somnade i vagnen på vägen hem och fick fortsätta sova nere i hallen.

Linnéa smsade och frågade om hon fick komma förbi och det är klar hon fick det, så vi fikade lite och när Kelly vaknade busade vi på golvet. För mig som är med Kelly varje dag, går det väldigt fort med allt hon lär sig och bemästrar, kan bara tänka mig hur det känns för Linnéa som träffar henne lite då och då – hur snabbt allt går med hennes utveckling. Hon kan ju tusen nya saker varje gång de ses ♡

 

LRG_DSC04705IMG_5626LRG_DSC04712

 

Vet inte riktigt varför bilderna blir så gula? Är det någon inställning på kameran jag råkat trycka in eller är det bara svårt att fånga ljuset inomhus när det inte riktigt är så ljust ute?

Kelly ville visa alla sina nya leksaker hon fått för Linnéa ♡

LRG_DSC04714LRG_DSC04718IMG_5627IMG_5628LRG_DSC04726IMG_5629LRG_DSC04730

 

Linnéa kom inte tomhänt heller, hon hade med sig ett stort paket med barntandborstar och olika tandkrämer till Kelly. Det var ett jättestort paket och det tyckte Kelly var jätteroligt att öppna och stänga, plocka ut tandborstar och stoppa in dem igen. Ville även borsta mammas tänder…

IMG_5630LRG_DSC04737LRG_DSC04742LRG_DSC04740IMG_5631

 

När vår gäst gick fortsatte vi busa på golvet en stund till, sen la sig Kelly demonstrativt på kudden och ville vila i någon minut, sötnosen.

IMG_5599

 

 

Imorgon väntar pepparkakebak och mys med lilla Elton igen! Tänk att han blir 3 månader snart! ♡

Hoppas ni har en fin fredagskväll! Puss på er ♡♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats