Tessie-san

Har mått bättre

Hej kompisar, hur mår ni? Här har det varit sådär idag. Vaknade upp inatt och mådde fruktansvärt dåligt och fick sjukanmäla mig till dagens jobbdag. Trodde först att jag blivit magsjuk, men efter att ha blivit bättre under dagen förstod jag att det måste varit något illa jag fått i mig. Ingen i resten av familjen mår dåligt, så det var nog bara jag som hade otur. Har känt mig ganska svag och skör resten av dagen, men det har blivit bättre efter all vila. Har spenderat mesta tiden av dagen här i sängen och på soffan för att vila upp mig. JP är pappaledig när jag egentligen ska till jobbet, så han och Kelly har varit ute på språng under dagen för att lämna mig i fred lite.

Sen hämtade han in våra resväskor från förrådet för det har blivit hög tid att börja packa snart. Vi ska till Gran Canaria om ett par dagar och vi har inte packat en enda grej än. Jag har inte haft någon ork att packa något idag men att skriva en packningslista var åt oss alla kunde jag göra, så blir det lättare att bocka av/skriva antal sen, så vi inte glömmer något.

Verkligen jättesvårt att veta vad man ska ha med till Kelly, men har börjat skissa på en packningslista åt henne. När jag börjar stressa upp mig över att vi ska missa ”något livsviktigt” så försöker jag lugna mig själv med att ”det faktiskt finns barn på Kanarieöarna också, så det finns nog att köpa på plats”. Det ordnar sig.

 

Blir alltid ynklig när jag inte mår bra. Vill bara ligga kvar under filten tills det onda är borta.

IMG_3310

 

Bara vi inte glömmer termosväskan… 😉

IMG_3311

 

Någon tyckte det var spännande när resväskan kom upp. Hon körde runt med den som en gåbil och ville prompt hoppa upp på den efter en stund ♡

IMG_3301IMG_3303IMG_3306IMG_3304IMG_3305

 

Ska bli så himla mysigt att åka iväg på familjesemester, ser fram emot att se Kellys min när hon får se poolen för första gången! Och flygplanet!

Känns väldigt bra timat att åka just nu också, när vädret blivit så trist här hemma. Ska bli skönt att få lite sol på näsan och gotta sig lite i värmen innan det är dags att ta sig an vintern. Brukar ni åka på solsemester på hösten/vintern? Vi brukar alltid åka på sommaren annars, bortsett från när vi var på Jamaica, då åkte vi i mars. Känns otroligt lyxigt att få åka iväg nu iallafall ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats