Tessie-san

Barnvagnspromenad med våra grannar

För någon dag sedan tog vi en härlig promenad med våra grannar Malin och hennes lilla Loui. Kelly är ca 4 månader äldre än honom, men han börjar komma ikapp 😉 Så himla mysigt att ha en annan mamma att möta upp på spontanpromenader och prata om ditten och datten. Hennes man har dessutom växt upp här i området, så hon visar mig alltid nya vägar och promenadstråk vi inte provat än. Det känns kul, då blir vårt närområde större och större hela tiden.

Vi gick ner till det 4:e (!!) vattnet och där hade jag aldrig varit tidigare, även om det kändes väldigt bekant. Det känns som att jag har varit där tidigare i mitt liv, kanske när jag var liten? Har iallafall inte varit där nu i vuxen ålder, förrän nu. Nu har vi alltså 4 badställen på gångavstånd hemifrån oss – tänk vilket guldläge för oss om ett par år när somrarna kommer innebära mycket bad och lek!

 

IMG_0771

 

Kelly var modig och doppade handen i vattnet när vi kom ner. Det var fortfarande rätt varmt, hade nog kunnat bada (om jag inte var ute på barnvagnspromenad vill säga).

Vi har inte låtit Kelly bada utomhus alls i sommar, det har känts för kallt. Jag vet inte hur andra gör, men jag tycker hon är för liten för det i år. Hennes kropp är ju så liten och de har ju inte så lätt att reglera värmen när de är så små. Tror inte hon skulle uppskatta det speciellt mycket och då är det ju helt onödigt. Hon kommer få bada hur mycket hon vill när vi tar vår solsemester i höst istället.

Hur har ni gjort med barn under 1 år?

IMG_0762IMG_0765

 

 

Nu börjar det bli dags för nattningsrutiner här hemma. Jag ska snart ta över och natta vår lilla plutt, sen blir det Idol och House of Cards – har inte många avsnitt kvar att senaste säsongen nu! Önskar er en mysig kväll ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats