Tessie-san

Shopping och New in

Igår hoppade vi i våra spenderar-byxor och åkte iväg för en hel eftermiddag med shopping. Fan, man ska ju alltid åka och shoppa såhär mitt i sommaren? Super-reor överallt och inga människor. Det var himla trevligt att vandra runt bland butikerna, som vi då fick nästan helt för oss själva.

Vi var ute efter lite nytt till Kellys garderob. Jag har faktiskt varit duktig och hållit fingrarna i styr och inte handlat några kläder till henne den senaste tiden, men nu har hon genomgått en växtspurt och flera av hennes kläder börjar sitta åt lite väl mycket och det gillar jag inte. När resåren spänner in på benen eller i midjan, då är det dags att tvätta rent, vika ihop och packa ner i spara-lådan för eventuella syskon i framtiden ♡

 

Vi hann med både H&M, Lindex, Kappahl och Cubus i jakt på fynd till Kelly, sen även en sväng in på butiker där pappa kunde kolla på kläder, men där hittade vi inget.

IMG_9140

 

Gosnosen provade hattar inne på Lindex 😉

IMG_9143IMG_9144

 

Det blev tillslut bara Kelly som fick med sig påsar hem, men det var ju också syftet med vår shoppingtur, så det var väl lika bra.

Här väntar vi tålmodigt på pappa som provade någon tröja.

IMG_9145IMG_9147IMG_9146

 

Här har vi lite av det nya hon fick:

Två linne-bodys från Newbie, en mintgrön och en gammelrosa. Ett par ljusblå tights/byxor från Cubus.
IMG_9165

 

En mörkblå body med spets och en vit bomullsklänning – båda från Cubus.

IMG_9164

 

En ljusgul body med volanger och ett par underbyxor med blommor och fjärilar – båda hittade vi på Lindex. Ett bar blåa shorts med rosa rosett från H&M.

IMG_9166

 

Sen köpte vi en UV-dräkt och ett par babybadbyxor också, men de glömde jag fota. Härligt med lite nytt, ska gå igenom hela hennes garderob snart och plocka undan det som blivit för litet så vi får en bättre överblick. Men hon har så hon klarar sig nu de närmsta veckorna iallafall 😉

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats