Tessie-san

Torsdag innan midsommar

Godmorgon på er! Idag vaknar vi upp till en ny dag, med nya krafter. Känner att jag har mer energi idag, även om Kelly ville komma in till oss från 03 på natten. Hon somnade som sagt redan vid 19-tiden igår och jag förstod att risken fanns att hon skulle vakna upp väldigt pigg, väldigt tidigt. Vid 03 hörde jag henne ropa, så jag gick in i hennes rum och lyfte upp henne från spjälsängen och gick in med henne till oss. Jag la henne i famnen så hon fick amma och såg hennes klarvakna ögon titta tillbaka på mig där i mörkret… Jag strök henne över kinden och blundade för att visa att det fortfarande är natt och hon förstod. Hon somnade om inom ett par minuter bara. Efter ett par till väckningar för att hon ville ha tröst, så fick hon en flaska vid 5.30 och sedan sov vi fram till 07.

Hur började er torsdag? Många av er som har halvdag idag eller t.o.m är lediga? Härligt isåfall! Nu är sommaren äntligen här!

 

Vi ska straxt iväg till Farsta Centrum en sväng. Tänkte se om jag hittar något fint blommigt hårband till Kelly som hon kan ha på midsommar. Annars får jag binda en krans även till henne!

 

IMG_7822

 

Eftersom vi nog slog rekord i snabb nattning igår passade vi på att duka fram lite gott inför HoC. Svenska jordgubbar (äntligen!) och blåbär som faktiskt smakade blåbär, och inte de där som smakar ingenting och är typ ljusgröna inuti. Och Marabou mjölkchoklad på rulle – mums!

IMG_7820

 

 

Har precis lagt fram det Kelly ska få ha på sig imorgon på midsommarafton, men har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det har blivit så typiskt mig, allt till henne – glömmer mig själv 😉 Vi packar allt vi behöver ha med oss redan idag, så vi slipper stress precis innan vi åker. Ska ni göra något mysigt på midsommar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats