Tessie-san

Picknick i det gröna, med min sköna böna

Stoppa pressarna! Inatt hände det som aldrig hänt förut. Kelly sov hela natten igenom. Hela natten! Mellan 21.00 och 6.00 i egen säng i sitt rum – wow! Vid 6.00-tiden hörde vi henne jollra glatt inifrån sitt rum och då gick vi och hämtade in henne till oss. Vår stora stora tjej! Jag tror vi har knäckt koden med hur vi ska få henne att sova bättre på nätterna och det har allt att göra med hennes tupplurer under dagen. Det gäller att inte låta henne somna varken för tidigt eller för sent på hennes eftermiddagsnap och lyckas vi pricka in det så blir det perfekt! Vissa dagar har hon vaknat upp någon timme eller två efter själva nattningen, men ändå kommit till ro ganska snabbt efter och sedan somnat om. Toppen!

Känns som en riktig vinst för oss och vilken känsla det är att få så mycket ”egentid” på kvällarna? Vet knappt vart jag ska börja när jag har båda händerna lediga och skulle egentligen vilja dra igång med en storstädning när jag ändå har chansen, men har lyckats hejda mig själv och valt mys i soffan tillsammans med min stora älskling istället. Det är vi värda!

 

Idag på förmiddagen gick vi ut på en promenad medan pappa åkte till gymmet. Han frågade om vi ville följa med, men jag hade ingen vidare lust att gå in i en svettig gymlokal när vi kunde spendera vår förmiddag ute i solen istället. Gymmet lockar mig inte särskilt mycket överhuvudtaget just nu, jag får min träning från alla våra promenader och plockandet hemma och för att inte tala om allt lyftande av vår snart 7-månaders gamla tjej. Sen bränner jag av ett yoga-pass någon gång i veckan när lusten faller på. Det får räcka för nu.

 

Kelly ser så himla stor ut nu när hon sätter upp benet sådär på armstödet på vagnen, haha. Jag blir helt full i skratt när hon gör det. Har sett äldre barn göra det och det ser så avslappnat bekvämt ut. Roligt att hon börjat med det ♡

 

IMG_7474

 

Vi gick till ”det tredje vattnet” och gick upp på gräset istället för ner på stranden och där dukade vi upp en liten picknick. Jag ställde vagnen så att den + parasollet gav henne skugga och jag själv satte mig i solen. Hon fick smaska på ett par majskrokar, men mest spännande av allt var nog det gröna gräset. Hon har aldrig tidigare suttit i gräset sådär och det var väldigt roligt att dra loss grässtrån tyckte hon.

Men först – äta lite majskrokar ♡

IMG_7480IMG_7481

 

Väldigt mysigt! Sedan gick vi en liten sväng till innan vi gick hemåt för lunch.

 

Nu måste vi skynda oss här hemma, vi ska iväg på 50-årsfest om en liten stund och Gosan måste hinna sova en sväng innan dess. Hoppas ni har en fin lördag ute i värmen! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats