Tessie-san

JPs examensdag och idiotservitris

Idag var en stor dag, det var nämligen JPs examensdag! Han åkte iväg till skolan tidigt på morgonen och så åkte vi och mötte upp honom efter de var klara. De hade ingen stor ceremoni eller så där familj skulle närvara, så vi mötte upp honom direkt efteråt. Kelly och jag hade gjort oss fina med klänning båda två. Hon fick ha sin nya klänning från Mini Rodini som hon fick i namngivningspresent av hennes gudfars flickvän Emma. Superfin var den och hon kände sig så tjusig i den så!

Jag hade en av mina långklänningar, den här hade jag faktiskt när jag var gravid med Kelly, men då drog jag upp resåren så den var över magen precis under brösten – nu har jag ju fått tillbaka min midja igen, så nu kunde resåren hamna på rätt plats. Det blåste en del ute idag, men det var inte så jättekalla vindar ändå, så det gick bra med klänning.

 

IMG_6727IMG_6745IMG_6744

 

Snosan-Ros och jag hade varit duktiga med att smyga med examenspresenten från oss. Vi slog in den redan igårkväll och gömde den i min garderob till idag.

IMG_6741

 

Det var någon som gärna ville hjälpa pappa att öppna paketet (eller iallafall lattja med snörena). Hon har ju blivit proffs på att öppna paket nu ju… ♡

IMG_6742IMG_6743

 

 

Vi mötte upp pappa utanför skolan, gav honom en stor grattiskram och sedan satte vi oss i bilen och åkte iväg till Hågelby Wärdshus där vi hade bokat bord. Där mötte vi upp hans föräldrar för en gemensam examenslunch. Vi kunde inte vara stoltare över honom! ♡

Maten var god (jag tog en chevrérisotto), men servisen var under all kritik. Skickade precis iväg ett långt argt mail gällande en av deras servitriser. När det var dags att servera kaffe, te och dessert ställer hon sig med brickan som är full med hett (!!!) kaffe och te rakt över Kellys huvud. Det strålar till i min mage och jag håller genast handen för hennes huvud för att skydda en eventuell olycka. Jag tittar på servitrisen och säger lugnt att jag känner mig väldigt nervös när hon står med all het dryck över min dotters huvud och ber henne flytta på sig och servera det från ett mer passande håll. Hon reagerar inte överhuvudtaget, utan står kvar med brickan och fortsätter att sträcka sig över Kellys huvud. Jag blir helt paff av hennes totala nonchalans och känner hur paniken rusar i kroppen på mig. Jag fortsätter hålla mina händer och armar över Kelly för att skydda henne och väntar på att servitrisen ska vara klar. Jag vill inte orsaka en stor scen när hon fortfarande står kvar med brickan över Kelly, så att hon skulle bli rädd och då kunnat skramla till med brickan och olyckan kunde vara ett faktum. Till saken hör att vi under den knappa timmen vi satt där och åt, hörde tallrikar och glas falla till golvet inte mindre än tre gånger. så att det även kunnat hända en olycka med denna bricka (över min dotter!!!) var därför ingen omöjlighet.
Vi alla var helt chockade av hennes totala nonchalans och okunskap, men jag hann inte samla mig där och då för att kunna säga åt henne på skarpen i efterhand. Nu ett par timmar senare är jag så förbannad att jag kokar och skickade precis iväg ett långt argt mail till restaurangen. Hade minsta lilla droppe med den heta vätskan hamnat på min dotter hade det inte slutat med bara ett klagomålsmail om vi säger så.

Så förbannad.

 

Här har vi iallafall en snygg nyexaminerad 3D-tekniker och en mycket stolt dotter bredvid ♡

IMG_6775IMG_6749IMG_6753

 

Kelly lämnade (motvilligt, haha) över presenten till pappa.

IMG_6776

 

Efter att vi ätit klart gick vi ut och vandrade i Hågelbyparken – herregud så vacker det är! Trots lite tråkigt väder, så var det väldigt fint att gå runt där och strosa. Vi hälsade på fåren också, men Kelly var dock inte så imponerad…

IMG_6780

Bad farmor ta en fin bild på oss intill ena fontänen (som var så spännande).

IMG_6760IMG_6763

 

Ett av fåren kom fram och hälsade – och JP kunde inte läsa.

IMG_6770

 

 

Sen började det regna och då tackade vi för idag och satte oss i bilen och åkte hem. Snosan-Ros somnade på två sekunder efter att vi börjat åka.

Nu har det blivit dags för nattningsamning och när hon somnat för natten så tänkte vi gå ner i biorummet och se Jurassic World på projektorn. Fick ett sug efter den filmen redan imorse och har tänkt på den hela dagen. Poppa popcorn ska vi göra också! Hoppas ni har en fin torsdagskväll! ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats