Tessie-san

En ny glittrig vimpel

Igårkväll när Kelly och pappa hade lite nervarvning inför nattningen passade jag på att pyssla lite. Knopade ihop en vimpel med Kellys förnamn och mellannamn som vi tänkt dekorera med på hennes namngivning. Jag tycker det är lite roligt att blanda färdigköpt dekoration med egengjord, det blir en kul mix även om allt följer samma färgkod – rosa, vitt och guld. Den här vimpeln gjorde jag av rosa lite tjockare och finare papper som jag klippte till vimplar av och limmade fast dem vid ett vitt presentsnöre. Sedan skrev jag en bokstav per vimpel med limstiftet och hällde sedan på rosa glitter.

Voila – så var det klart. Urtjusigt blev det! Kommer göra sig jättefint på hennes namngivning! Fram till dess får den hänga inne i Kellys rum.

 

IMG_5028IMG_5029IMG_5030

 

 

Sen var det bara att städa upp allt glitter igen. Även om jag gärna hade haft glitter överallt i huset, men tror inte JP skulle hålla med mig. Tänk att ha ett glitterskimrande golv? Vad drömmigt! I barnrummet kanske det skulle fungera, men inte i resten av hemmet. Nåväl, kul att få leka lite med glitter då och då även nu när man är vuxen.

IMG_5007

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats