Tessie-san

Bambiögonfransar och fast i dammsugaren

Det är inte mycket jag unnar mig själv just nu. All min tid och ork (och pengar) går ju till Kelly. Men det är ju för att jag vill det. Jag har längtat efter att få barn i hela mitt liv och att få en dotter som min förstfödda har alltid varit en livslång dröm för mig. Inte konstigt att jag bara går förbi kläder/smink/saker till mig själv och istället vänder blicken mot volangbodys och hårband i alla världens färger till henne. Har lagt mitt intresse för heminredning på paus och ser bara söta och smarta lösningar för Kellys rum. Och så får det vara, prioriteringar som sagt.

Något jag däremot unnar mig en gång i månaden (oftast blir det lite längre mellanrum emellan gångerna) är att gå och göra fransarna hos bästa Karin på Beyond Lashes. Där får jag lägga mig på den supermjuka bädden och bli ompysslad i 90 minuter. Det är så skönt när hon fixar och pillar att det alltid slutar med att jag somnar. Nu senast minns jag bara att jag la mig ner, sen slocknade jag på direkten. Den summan jag lägger på fransarna är så värd att slippa tänka på att fixa sig varje dag. Tid och ork finns inte till det just nu och med fransarna behöver jag bara vakna upp så känner jag mig fabolous! Klart det inte är något måste att fixa sig varje dag, men jag känner mig mycket gladare när jag ser mig själv i spegeln och de där mörka ringarna under ögonen som jag fått efter en lång natt, inte känns lika mörka när man har bambiögonfransar.

 

Karin sitter på en nyöppnad salong på St:eriksplan. Skulle ni vara intresserade av att själva fixa fransarna, gå till henne, ni kommer inte ångra er. Hälsa från mig! Boka tid gör ni här: Beyond Lashes.

 

IMG_3808IMG_3813

 

 

Eftersom Kellys farmor och farfar bor i närheten av salongen fick hon stanna kvar och mysa med dem under tiden jag var iväg. Där trivs hon så bra. De hade lekt tittut-leken med en färgglad sjal, en lek som blev väldigt poppis. Något annat som blivit poppis är att smaka på allt. Gärna på händer, hon tuggar och gnager med en väldig kraft, Undrar om de där första tänderna i underkäken är på gång kanske? Skulle inte förvåna mig, så mycket som hon vill gnaga och så mycket som hon dregglar, hehe.

 

IMG_3812

 

 

 

Efter ännu en rätt så sömnlös natt (inte pga Gosan, det är andra saker som hänt som håller mig vaken), så kände jag mig väldigt trött när det var dags att gå upp imorse. Så vi bestämde oss för att stanna hemma idag och gå runt i pyjamas så länge vi ville, Kelly och jag. Har dock svårt att bara ta det lugnt och ligga på soffan (även om det skulle vara exakt vad jag behövde) så efter att ha snyggat till i köket efter frukosten så började vi dammsuga hela huset. Vi har totalt fem rum + två toaletter/badrum + hallen på bottenvåningen och det är väl inte såå stort att det skulle vara jobbigt att dammsuga överallt, men eftersom dessa rum och ytor är på tre olika våningar så blir det plötsligt ett lite större moment än vanligt. Det ska släpas upp och ner på dammsugaren och sedan leta ledigt eluttag på varje våning. Men när jag väl har börjat är det svårt att stoppa mig.

Halvvägs genom huset råkar jag suga upp en av Kellys snuttefiltar! Inte visste jag att den var tillräckligt lätt för en dammsugare att suga upp, alternativt hur jäkla bra sug dammsugaren faktiskt har. Den började iallafall tjuta och brumma som att den bara tog sats innan den exploderar, så jag stängde av den. Öppnade upp för att se om snuttefilten kommit igenom allt och hamnat i påsen, men den satt fast i röret. I den hårda delen som har själva munstycket. Höll på och bökade fram och tillbaka för att få ur den, petade in en pinne för att försöka fiska upp den, men det var för svårt. Tillslut slet jag upp röret från munstycket med våld och där kunde jag få ut den. Så vi fortsatte med vårt städrace. Kelly tröttnade på att ligga i babygymmet och titta på, så när vi tog övervåningen fick hon hänga på i Babybjörnen – så nöjd så.

Tänkte fortsätta den här onsdagen med lite lugna lekar med sprattel-damen och se om jag hinner med något avsnitt av mina serier. De som inte JP vill se. Sådana som jag älskar: Real housewives of Beverly hills och Vanderpump rules. Hoppas ni har en fin onsdag!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats