Tessie-san

Måndag och ny vecka

Heej kompisar, hur mår ni? Är ni redo för en ny vecka? Det är vi, vi är laddade inför en vecka med sol och plusgrader! Efter lunch ska vi iväg och träffa mammagruppen och ta en barnvagnspromenad tillsammans. Får se om det dyker upp lite fler den här gången, förra veckan var det bara Kelly och jag och två mammor till med sina barn, förutom de som håller i gruppen då. Dock var det snöoväder den dagen, så antar att det var därför folk höll sig hemma. Vi fick ju agera plogbil med vagnen i backen på väg dit. Den här veckan är det dock andra grader på termometern och det tackar vi för!

Såhär glada ser vi ut idag, Kelly kör lite rockarbilly-frisyr hon. Hade i lite extra babyolja i hennes hårbotten igår i samband med badet., så idag är det lite flottigt, men det gör ingenting. Hon har lite skorv som vi håller på att mjuka upp för att få bort efter badet ikväll. Det är inte så värst mycket och jag har förstått att man egentligen inte behöver ta bort det, för det försvinner av sig självt, men vi testar och ser hur det går.

 

 

IMG_3747IMG_3741IMG_3748

 

Nu har Gosan precis somnat i min famn efter amning, ska se om hon behagar ligga i babynestet en stund så jag kan börja med lite lunch. Hoppas ni har en fin måndag!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats